Huis > W > Welke Apps Op Fitbit Versa 2?

Welke apps op Fitbit versa 2?

Open de Fitbit-app om je statistieken te zien. Ga voor meer informatie naar Hoe houd ik mijn activiteiten bij met mijn Fitbit-apparaat? Betaal vanaf je pols. Versa 2 bevat Fitbit Pay, waarmee je aankopen kunt doen en direct vanaf je pols betalingen kunt doen bij bepaalde betalingssystemen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Dienovereenkomstig, hoe stel ik mijn fitbit opnieuw in?

Druk de knop op je oplaadkabel 3 keer binnen enkele seconden in en pauzeer kort tussen de keren dat je drukt. De knop bevindt zich aan het einde van de oplaadkabel die op je computer is aangesloten. De tracker is opnieuw opgestart wanneer je het Fitbit-logo ziet en de tracker trilt. Hoe vind ik mijn Fitbit terug? Fitbit

Volgende.

  1. Open de Tile-app op je telefoon.
  2. Tik op Inspire 2. Zoeken. Als de Tile-app je tracker vindt, trilt je tracker.
  3. Als je je tracker vindt, tik je op Gereed in de Tile-app op je telefoon.

Waar kan ik mijn Fitbit laten repareren?

Fitbit biedt momenteel geen reparaties voor zijn producten, maar u kunt uw Fitbit binnen 45 dagen na aankoop terugsturen of omruilen als deze defect is. Trouwens, hoe werkt strava fietsen? Strava is een op GPS gebaseerde app die fietsers en hardlopers kunnen gebruiken om hun trainingen in kaart te brengen, op te nemen en te delen. De app maakt verbinding met de smartphone of een ander GPS-apparaat van een gebruiker en gebruikt de GPS-gegevens van het apparaat om de voortgang en locatie van de gebruiker te volgen. Strava biedt ook een premium abonnementsdienst die gebruikers toegang geeft tot meer functies, zoals gedetailleerde prestatieanalyses en trainingsplannen.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Waarom synchroniseert Strava niet?

Wat als mijn gegevens niet worden gesynchroniseerd? Schuif omlaag op het scherm om je feed te vernieuwen. Als de activiteit nog steeds niet wordt gesynchroniseerd, kun je je ook afmelden en opnieuw aanmelden. Hoe kan ik een rit van Strava downloaden? Op elke activiteitenpagina zie je de knop om de GPX-route te downloaden, rechtsboven de kaart van de activiteit (hieronder gemarkeerd). Klik op deze knop om het GPX-bestand naar je computer te downloaden.

Trouwens, hoe kan ik mijn fitbit installeren?

Ga naar fitbit.com/global/us/setup. Scrol naar beneden en klik op de roze knop Downloaden . Als de download voltooid is, dubbelklik je op het gedownloade bestand om met de installatie te beginnen. Na het installeren, als erom gevraagd wordt, kies je Een nieuwe Fitbit instellen. Dit in overweging nemend, waarom werkt de fitbit app niet? Er zijn een aantal redenen waarom de Fitbit-app mogelijk niet goed werkt. Een van deze redenen is dat het apparaat niet goed is geconfigureerd. Soms moeten gebruikers de app herinstallren of de firmware van het apparaat bijwerken. Andere keren is het probleem te wijten aan de bluetooth-verbinding tussen het apparaat en de telefoon.

Is een Fitbit het waard?

Een Fitbit is de moeite waard als je op zoek bent naar een manier om je activiteiten bij te houden en je gezondheid te verbeteren. Het hulpmiddel kan je helpen bij het bepalen van je streefdoelen, het bijhouden van je vooruitgang en het aanpassen van je levensstijl. Een Fitbit is ook nuttig als je graag wilt weten hoeveel je slaapt en hoe je slaapkwaliteit is.

Door Heyes

Vergelijkbare artikelen

Kan Fitbit met Samsung? :: Hoe apparaten synchroniseren?
Handige links