Huis > W > Welke App Werkt Samen Met Fitbit?

Welke app werkt samen met Fitbit?

Deze apps werken met je Fitbit samen

  • Fitstar. Een inkoppertje, want FitStar werd in 2015 overgenomen door Fitbit.
  • Wokamon – Monster Walk Quest. Vind je wandelen te saai, dan kun je met deze app iets leuks ervan maken.
  • Under Armour Record.
  • Nudge.
  • Strava.
  • Lumosity.
  • MyFitnessPal.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Waarom verbind mijn smartwatch niet?

Probeer je horloge en telefoon opnieuw in te stellen

Nadat je je telefoon of app hebt geüpdatet, probeer je beide apparaten opnieuw te koppelen. op je telefoon. Een nieuw horloge toevoegen. Volg de instructies op het scherm om dit proces af te ronden.
Hoe connect ik mijn smartwatch? Om een smartwatch te gebruiken heb je een smartphone nodig. Op je smartphone installeer je de app die bij de smartwatch hoort, zoals Android Wear of Watch van Apple. Door de bijbehorende app op je smartphone te openen en bluetooth aan te zetten, synchroniseer je de watch met je telefoon.

Kan je een smartwatch gebruiken zonder smartphone?

Ja, je kunt een smartwatch gebruiken zonder smartphone. U zult echter beperkt zijn in de functies en apps die u kunt gebruiken. U kunt bijvoorbeeld geen apps gebruiken waarvoor een gegevensverbinding nodig is, zoals weerberichten. U kunt ook geen meldingen van uw smartphone ontvangen, zoals tekstberichten of telefoongesprekken. Hoe koppel ik Whatsapp aan Fitbit? WhatsApp heeft momenteel geen officiële app voor het Fitbit-platform. Er zijn echter een paar workarounds die je kunt gebruiken om je WhatsApp-account te koppelen aan je Fitbit-apparaat.
Eén methode is het gebruik van de Fitbit Connect-app voor iOS of Android. Zodra je de app op je smartphone hebt geïnstalleerd, open je deze en ga je naar het tabblad Accounts. Vanaf hier kun je een nieuw account toevoegen en WhatsApp selecteren. Je wordt dan gevraagd om je WhatsApp-gegevens in te voeren.
Een andere methode is het gebruik van de IFTTT-service (If This Then That). Met IFTTT kun je "recepten" maken die verschillende online diensten aan elkaar koppelen. Je kunt bijvoorbeeld een recept maken dat een WhatsApp-bericht verstuurt telkens wanneer je een training op Fitbit registreert.
Maak hiervoor een nieuwe account aan op IFTTT.com en ga dan naar het gedeelte Mijn recepten. Klik op de knop "+ dit" en zoek naar Fitbit. Selecteer de "Log een nieuwe activiteit" trigger en klik dan op de "dat" knop. Zoek naar WhatsApp en selecteer de actie "Stuur me een WhatsApp-bericht".
Je wordt dan gevraagd je Fitbit- en WhatsApp-inloggegevens in te voeren. Zodra je dit hebt gedaan, worden je Fitbit- en WhatsApp-accounts gekoppeld en kun je berichten van WhatsApp rechtstreeks naar je Fitbit-apparaat sturen.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Hoe carburateurs synchroniseren?

Carburateur synchroniseren – aan de slag

  1. 01 – Belangrijk – eerst luchtdoorlaat minimaliseren. Warm de motor eerst met een korte rit op, zet de bike op de middenbok en schakel de motor uit.
  2. 02 – Montage en aansluiting van de synchroontester.
  3. 03 – Alle meters gelijkzetten.
  4. 04 – Pas de carburator aan op dezelfde meetwaarden.
Dienovereenkomstig, wat betekent synchronisatie staat aan? Synchroon of synchronisch = Gelijktijdig, op hetzelfde moment. Synchronisatie of synchroniseren is het doen gelijklopen.

Mensen vragen ook: hoe synchroniseer ik mijn samsung?

Voor een Samsung-account:

  1. 1 Tik in het gedeelte "Accounts" op je Samsung-account.
  2. Uw Samsung-accountgegevens worden weergegeven.
  3. Details van de gegevens die zijn gesynchroniseerd tussen je Samsung-account en je smartphone worden weergegeven.
  4. 4 Druk op "Nu synchroniseren" om de synchronisatie te valideren.
Men kan zich ook afvragen: hoe fitbit luxe aanzetten? Om de Fitbit Luxe aan te zetten, druk je kort op de aan/uitknop aan de bovenkant van het apparaat. Het apparaat gaat dan aan en geeft een korte trilling. Als je het apparaat niet gebruikt, slaat het automatisch af na ongeveer 3 minuten.

Waarom registreert Fitbit geen Slaap?

De Fitbit registreert geen slaap omdat het apparaat niet in staat is om te bepalen wanneer een persoon slaapt. Het apparaat registreert alleen beweging en hartslag, dus het heeft geen manier om te weten wanneer iemand echt slaapt.

Door Polito

Vergelijkbare artikelen

Kun je met Fitbit douchen? :: Hoe lang duurt opladen Fitbit charge 5?
Handige links