Huis > I > Is Silvergear Betrouwbaar?

Is Silvergear betrouwbaar?

De webshop silvergear.eu scoort een mooie 7 op een schaal van 10. Dat is een prima score, maar deze score is een hulpmiddel om de betrouwbaarheid van een webshop te bepalen. Controleer ook altijd de reviews en de keurmerk informatie die je o.a. ook via WebshopChecker kunt lezen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-Zip betrouwbaar?

7-Zip is een betrouwbaar programma dat u wellicht al lange tijd op uw systeem hebt staan. Met dit programma kunt u niet alleen een hele reeks gecomprimeerde bestanden uitpakken, maar ook in een handomdraai een zeer veilig 7-Zip-archief maken.

Hoe werkt een intelligente weegschaal?

Hoe werkt zo'n slimme weegschaal? Aarts legt uit dat de weegschaal een stroompje via de blote voeten naar je lichaam stuurt. Dat stroompje gaat van je ene voet, door je lichaam, naar je andere voet. "Vet, bot, vocht en spieren hebben verschillende weerstanden. Dit in overweging nemend, hoe betrouwbaar is een vetmeting van de weegschaal? Weegschaal-faal

De manier om je vetpercentage thuis te meten zijn weegschalen inclusief vetmeting. De weegschalen zijn populair, maar niet betrouwbaar. De Consumentenbond onderzocht 11 weegschalen. Conclusie: degene die wil weten hoeveel vet hij heeft, kan maar beter niet op een weegschaal gaan staan.

Kan een weegschaal je vetpercentage meten?

Ja, een weegschaal kan uw vetpercentage meten, maar het is niet de meest nauwkeurige methode. De meest nauwkeurige manier om uw vetpercentage te meten is met een schuifmaat de dikte van een huidplooi te meten, of met een DEXA-scan. Welke weegschaal meet visceraal vet? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat er niet één test of schaal is die visceraal vet meet. Er zijn echter een paar tests die gewoonlijk worden gebruikt om de hoeveelheid visceraal vet van een persoon te schatten, zoals de verhouding tussen taille en heup, de middelomtrek en de body mass index (BMI). Daarnaast kunnen sommige medische beeldvormingstechnieken, zoals computertomografie (CT) en magnetische resonantiebeeldvorming (MRI), worden gebruikt om rechtstreeks de hoeveelheid visceraal vet van een persoon te meten.

Gerelateerde artikelen

Hoe betrouwbaar is AliExpress?

eBay heeft veel verschillende winkels van verschillende verkopers. Sommige verkopers gebruiken misleidende foto's en verkopen nepproducten. Zodra ze worden ontdekt, verwijdert AliExpress dergelijke winkels.

Dienovereenkomstig, kun je zwemmen met een fitbit charge 4?

De Fitbit Charge 4 is waterdicht tot 50 meter. Je kunt met deze activity tracker gerust zwemmen, waterpoloën of douchen. Daarvan, is de fitbit luxe waterdicht? De Fitbit Luxe heeft een glanzend roestvrij stalen kast en heeft als eerste Fitbit een kleurenscherm. De wearable is waterdicht tot 50 meter en je ontvangt hem met een siliconen bandje.

Kan je met een Fitbit versa 3 zwemmen?

Het beste dames sporthorloge namelijk de Fitbit Versa 3 uitgerust met een goede GPS en natuurlijk is hij waterbestendig zodat je tot 50 meter diep kunt gaan. Dit is natuurlijk meer dan genoeg bij het zwemmen. Je kunt ook vragen waar kan ik mijn vetpercentage laten meten? In Nederland kun je je vetpercentage laten meten bij verschillende sportscholen en instellingen. Bij de meeste sportscholen kun je een gezondheidscheck laten uitvoeren, waarbij je vetpercentage ook wordt gemeten. Ook bij diëtisten of voedingsdeskundigen kun je terecht voor een meting van je vetpercentage.

Trouwens, wat is een goede vetpercentage meter?

De Body Mass Index (BMI) is een goede manier om je vetpercentage te meten. BMI is een maat voor het lichaamsgewicht in verhouding tot de lichaamslengte. Een BMI van 18,5 of minder wordt beschouwd als ondergewicht, een BMI van 25 of meer wordt beschouwd als overweight en een BMI van 30 of meer wordt beschouwd als obesitas.

Door Vyky Hartle

Vergelijkbare artikelen

Wat is de beste personenweegschaal? :: Welke andere naam krijgt de geconnecteerde weegschaal die het vetpercentage meet ook nog?
Handige links