Huis > H > Hoe Invulbare Word Maken?

Hoe invulbare Word maken?

Een formulier maken

  1. Maak een nieuw document.
  2. Voeg tekst, tabellen, afbeeldingen en allerlei andere inhoud toe die je in het formulier wilt hebben.
  3. Voeg nu inhoudsbesturingselementen aan het formulier toe.
  4. Schakel de formuliervergrendeling in.
  5. Sla het bestand op als sjabloon en sluit het bestand.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Vervolgens, hoe maak ik een afvinklijst in word?

Hoe kan ik een checklist maken in Word?

  1. Schakel het tabblad Ontwikkelaar in. Open Microsoft Word. Klik op de het dossier tabblad. Ga naar Opties.
  2. Voeg selectievakjes in uw lijst in. Start Microsoft Word. Maak een nieuw document of open een bestaand document. Typ de items die u op de checklist wilt hebben.
Hoe maak ik een sjabloon in Word? Een document opslaan als een sjabloon
  1. Open het Word-document dat u als sjabloon wilt opslaan.
  2. Klik in het menu Bestand op Opslaan als sjabloon.
  3. Typ in het vak Opslaan als de naam die u wilt gebruiken voor de nieuwe sjabloon.
  4. (Optioneel) Kies in het vak Waar een locatie waar de sjabloon wordt opgeslagen.

Hoe vul je een Word document in?

Er zijn een paar manieren om een Word-document in te vullen. U kunt rechtstreeks in het document typen, of u kunt de invulbare formuliervelden gebruiken.
Om rechtstreeks in het document te typen, klikt u gewoon ergens in het document en begint u te typen. U kunt uw tekst opmaken met de verschillende werkbalkopties.
Om de invulbare formuliervelden te gebruiken, klikt u op het veld dat u wilt invullen en typt u uw informatie. U kunt de tabtoets gebruiken om van veld naar veld te gaan. Hoe maak je een inschrijfformulier? Om een registratieformulier te maken, moet je een form builder tool gebruiken. Hiermee kunt u een formulier maken waarmee u informatie van gebruikers kunt verzamelen. Zodra u uw formulier hebt gemaakt, moet u velden toevoegen voor de informatie die u wilt verzamelen. Als u bijvoorbeeld informatie verzamelt voor de registratie van een nieuwe gebruiker, moet u velden toevoegen voor de naam, het e-mailadres en het wachtwoord van de gebruiker. Zodra u alle velden hebt toegevoegd die u nodig hebt, moet u uw formulier opslaan en op uw website invoegen.

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Hoe maak je een keuzelijst in Word?

Een keuzelijst met invoervak invoegen

  1. Plaats de cursor op de locatie in de formuliersjabloon waar u het besturingselement wilt invoegen.
  2. Als het taakvenster Besturingselementen niet zichtbaar is, klikt u op Meer besturingselementen in het menu Invoegen of drukt u op Alt+I, C.
Wat dit betreft, hoe vak aankruisen in word? Klik in het document op het selectievakje. Klik op het tabblad Ontwikkelaars op Eigenschappen. Selecteer in het dialoogvenster Eigenschappen van inhoudsbesturingselement de optieWijzigen naast Ingeschakeld symbool. Zoek in het vak Symbool naar een symbool.

Wat dit betreft, hoe maak je een goede checklist?

Waar te beginnen?

  1. Open een nieuw Word-document en geeft het document een titel.
  2. Start een nieuwe opsomming en noteer alle (ja, alle) stappen die je neemt in een proces.
  3. Check deze acties driedubbel door alleen maar te doen wat op de checklist staat.
  4. Vorm ze om tot goedlopende korte zinnen.
Dit in overweging nemend, hoe maak je een checklist in excel? De meeste mensen maken een lijst in Excel door simpelweg een kolom met items te maken en vervolgens elk item op een nieuwe regel te typen. Dit werkt echter alleen goed als u een korte lijst met items hebt. Als u een lijst met veel items hebt, kunt u beter een tabel maken met twee kolommen: één met items en één met aanvinkvakjes.
Om een tabel te maken, gaat u naar het tabblad Invoegen en klikt u op Tabel. Selecteer vervolgens de cellen waar u de tabel wilt maken en klik op Invoegen. In de kolom met items typt u elk item op een nieuwe regel. Selecteer vervolgens de kolom met aanvinkvakjes en klik op het tabblad Invoegen. Klik op Aanvinkvak in de groep Symbolen. Er verschijnt nu een aanvinkvak in elke cel in de kolom.
Om een item af te vinken, klikt u op het aanvinkvak in dezelfde rij als het item. Als u een item wilt toevoegen, typt u het item in de kolom met items en klikt u op het aanvinkvak in dezelfde rij.

Wat is een sjabloon in Word?

Een template is een sjabloon in Word. Het is een bestand met een vooraf bepaald opmaak en lay-out die je kunt gebruiken om nieuwe documenten mee te maken. Je kunt een template gebruiken door een nieuw document te maken aan de hand van het sjabloon, of door een bestaand document te converteren naar het sjabloon formaat.

Door Ashly Overfelt

Vergelijkbare artikelen

Wat is een besturingselement word? :: Hoe vak aankruisen in Word?
Handige links