Huis > H > Hoe Exporteer Je Foto's Uit Iphoto?

Hoe exporteer je foto's uit iPhoto?

Kies 'Archief' > 'Exporteer'. Klik boven in het venster 'Exporteer' op de knop 'Bestand'. Geef het bestandstype voor de geëxporteerde foto op door een optie te kiezen uit het venstermenu 'Type': Origineel: De foto wordt geëxporteerd zoals deze oorspronkelijk in iPhoto was geïmporteerd voordat de foto werd bewerkt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Daarvan, waar staan de bestanden van foto's?

Misschien staan ze in je apparaatmappen.

  • Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  • Tik onderaan op Bibliotheek.
  • Check je apparaatmappen bij Foto's op apparaat.
Bovendien, kan foto's niet openen op mac? Volg deze stappen om de tool Herstel bibliotheek in Foto's te openen op uw Mac:
  • Als Foto's is geopend, sluit u de app. Terwijl u klikt om Foto's te openen, houdt u de toetsen Command en Option tegelijkertijd ingedrukt.
  • Klik in het venster dat wordt geopend op 'Herstel' om het herstelproces te starten.

Hoe verplaats ik foto's van iCloud naar externe harde schijf?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u foto's van iCloud naar een externe harde schijf kunt verplaatsen. Eén manier is om de iCloud-webinterface te gebruiken. Ga hiervoor naar iCloud.com en meld u aan met uw Apple ID. Zodra u bent aangemeld, klikt u op het pictogram Foto's. U ziet alle foto's die in iCloud zijn opgeslagen. Om een foto te downloaden, klikt u erop en vervolgens op het downloadpictogram in de rechterbovenhoek. U kunt ook meerdere foto's selecteren en op het downloadpictogram klikken om ze allemaal tegelijk te downloaden.
Een andere manier om foto's van iCloud te downloaden is door de iCloud voor Windows-app te gebruiken. Download en installeer hiervoor de iCloud voor Windows-app van de website van Apple. Zodra deze is geïnstalleerd, opent u de app en meldt u zich aan met uw Apple ID. Klik op het pictogram Foto's en selecteer vervolgens de foto's die u wilt downloaden. Om meerdere foto's te downloaden, houdt u de Ctrl-toets ingedrukt en klikt u op elke foto die u wilt downloaden. Zodra u alle foto's hebt geselecteerd die u wilt downloaden, klikt u op de knop Downloaden in de rechterbovenhoek.
Als u een iPhone, iPad of iPod touch hebt, kunt u ook de ingebouwde Foto's-app gebruiken om foto's van iCloud te downloaden. Open hiervoor de Foto's-app en meld u aan met uw Apple ID. Zodra u bent aangemeld, tikt u op het tabblad Albums en vervolgens op het album Alle foto's. Tik op de knop Selecteren in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op de foto's die u wilt downloaden. Om meerdere foto's te downloaden, tikt u op één foto en vervolgens op de rest van de foto's terwijl u de Shift-toets ingedrukt houdt. Zodra u alle foto's hebt geselecteerd die u wilt downloaden, tikt u linksonder op de knop Delen en vervolgens op de knop Downloaden. Hoe foto's exporteren? Wanneer u foto's exporteert, maakt u een kopie van het fotobestand in een ander formaat. Dit is handig als u de foto wilt delen met iemand die niet dezelfde software heeft als u, of als u de foto wilt opslaan in een formaat dat minder ruimte in beslag neemt.
Om een foto te exporteren, opent u de foto in uw software en selecteert u de menu-optie Bestand > Exporteren. Dit opent het dialoogvenster Exporteren. Kies het formaat waarin u de foto wilt exporteren en selecteer een locatie om het bestand op te slaan. Klik tenslotte op de knop Exporteren.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel foto's op 64 GB SD-kaart?

Dit betekent dat er veel foto's kunnen worden gemaakt. Voor 64 en 128 gigabyte zijn dat er respectievelijk ongeveer 2.560 en 2.560.

Bovendien, wat is fotos exporteren?

Wanneer u foto's exporteert, maakt u nieuwe bestanden waarin aanpassingen in de module Ontwikkelen en andere wijzigingen die u hebt aangebracht in de XMP-metagegevens van de foto's, zijn opgenomen. In het exportvenster kunt u de bestandsnaam, kleurruimte, pixelafmetingen en resolutie van een foto kiezen. Waar blijven gekopieerde foto's? Klembordgeschiedenis. Het klembord bevat het laatst gekopieerde/geknipte item. Maar het kan sinds de laatste update van Windows 10 (versienummer 1909) en de introductie van Windows 11 eigenlijk veel meer. Wie de klembordgeschiedenis inschakelt, krijgt toegang tot alle gekopieerde/ geknipte items.

Je kunt ook vragen waar zijn mijn albums?

Als je een privéalbum op Facebook hebt, kun je dit via je profiel bekijken. Tik rechtsboven in Facebook op en tik vervolgens op je naam. Scrol omlaag en tik op Foto's. Tik op het album dat je wilt bekijken. Trouwens, waar slaat apple foto's op? Apple bewaart foto's in de iCloud. iCloud is een online opslagdienst van Apple waarmee gebruikers toegang hebben tot hun foto's, video's, documenten en meer vanaf hun verschillende apparaten.

Wat dit betreft, hoe krijg ik foto's van iphone op mac?

Er zijn twee manieren om foto's van je iPhone op je Mac te krijgen. De eerste is via de Foto's-app. Je kunt je iPhone aansluiten op je Mac met een USB-kabel, en je foto's zullen verschijnen in de Foto's-app.
De tweede manier is via iCloud. Als je iCloud-fotobibliotheek hebt ingeschakeld, kun je je foto's bekijken en downloaden op je Mac via de iCloud-website.

Door Okechuku Harpal

Vergelijkbare artikelen

Waarom niet alle foto's iPhone zichtbaar op PC? :: Kun je je gezicht veranderen?
Handige links