Huis > W > Waarom Zie Ik Geen Cast-Icoon?

Waarom zie ik geen cast-icoon?

Zorg ervoor dat uw laptop/computer is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als uw Chromecast-apparaat. Het Cast-icoon bevindt zich in het overloopgebied. Als u meerdere extensies in uw browser heeft geïnstalleerd, wordt het Cast-icoon mogelijk weergegeven in het overloopgebied voor pictogrammen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Bovendien, hoe streamen vanaf laptop?

Draadloze streamingsystemen voor thuisgebruik

Dan kunt u om draadloos te streamen van pc of laptop naar tv gebruik maken van draadloze streamingsystemen zoals Google Chromecast of Microsoft Miracast. Het enige wat uw tv daarvoor nodig heeft, is een HDMI ingang.
Je kunt ook vragen hoe cast je naar chromecast? Start een stream in slechts een paar seconden.

  1. Sluit de Chromecast aan en ga naar chromecast.com/setup.
  2. Verbind de Chromecast met je wifi-netwerk.
  3. Tik op het cast-icoon in een app die werkt met Cast.

Dienovereenkomstig, kan chromecast niet vinden op laptop?

Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Zorg er eerst voor dat uw laptop is verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk als uw Chromecast-apparaat. Open vervolgens de Chrome-browser op uw laptop en ga naar de Chromecast-instellingspagina. Als u hier uw apparaat ziet staan, klikt u erop en volgt u de instructies om het in te stellen. Als je je apparaat niet in de lijst ziet staan, controleer dan of het is ingeschakeld en verbonden met het Wi-Fi-netwerk. Waarom kan ik mijn Chromecast niet vinden? Een reden waarom u uw Chromecast mogelijk niet kunt vinden, is als deze zich niet op hetzelfde Wi-Fi-netwerk bevindt als uw mobiele apparaat of computer. Om dit op te lossen, opent u de Chromecast-app op uw mobiele apparaat of computer en selecteert u uw Chromecast in de lijst met apparaten. Als u uw Chromecast nog steeds niet kunt vinden, probeert u uw mobiele apparaat, computer en router opnieuw op te starten. Mogelijk moet u ook de Chromecast-app en uw Chromecast-firmware bijwerken.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Welk kanaal voor Chromecast?

Je sluit de Chromecast namelijk aan op een HDMI poort. Elke televisie heeft minimaal één HDMI, soms wel vijf. Deze HDMI poort bevindt zich aan de achterkant van de televisie, sommige televisies hebben er ook nog één of meerder aan de zijkant beschikbaar. Dienovereenkomstig, kan een chromecast op elke tv? De Chromecast en Chromecast Ultra werken op iedere tv of monitor met een hdmi-aansluiting.

Wat dit betreft, hoe krijg ik volledig beeld op mijn tv?

Hoe kan je het formaat van het televisiebeeld wijzigen?

  1. Druk op. van je afstandsbediening en selecteer Instellingen > Systeem > Beeld (of Mijn account > Instellingen > Beeldinstellingen > Beeldformaat, afhankelijk van je TV menu).
  2. Selecteer het gewenste beeldformaat (16:9 of 4:3).
  3. Selecteer Bevestigen.
Hoe verbind ik mijn smartphone met mijn Smart TV? To connect your smartphone to your Smart TV, you will need to use a special cable that is compatible with both devices. There are many different types of these cables available, so you will need to choose the one that is best suited for your particular devices. Once you have the cable, simply connect it to the appropriate ports on both the TV and the phone.

Trouwens, kan je streamen naar tv zonder wifi?

Ja, dat kan. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, afhankelijk van het type tv dat je hebt. Als je een smart tv hebt, kan je gebruik maken van een app om het beeld van je pc of laptop naar je tv te streamen. Als je tv geen wifi heeft, maar wel een HDMI-aansluiting, kan je een HDMI-kabel gebruiken om het beeld van je pc of laptop rechtstreeks naar je tv te sturen.

Door Dorie

Vergelijkbare artikelen

Kun je casten vanaf laptop? :: Hoe kan ik fotos streamen naar tv?
Handige links