Huis > K > Kun Je Op Een Chromebook Documenten Opslaan?

Kun je op een Chromebook documenten opslaan?

Je kunt je bestanden opslaan op je Chromebook, maar je kunt ook kiezen voor online cloudgebaseerde opslag, bijvoorbeeld via Google Drive.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Je kunt ook vragen hoe kopieer en plak je een afbeelding met een chromebook?

1.De basics

  1. Ctrl + C = kopiëren. Je kopieert het stukje tekst of het plaatje dat je hebt geselecteerd.
  2. Ctrl + X = knippen. Je knipt het stukje tekst dat je hebt geselecteerd uit de tekst.
  3. Ctrl + V = plakken. Je plakt op een andere plek wat je net hebt gekopieerd of geknipt.
Kun je een externe harde schijf aansluiten op een Chromebook? Chromebooks bevatten slechts een kleine hoeveelheid interne opslag. Ze ondersteunen echter externe opslagapparaten zoals USB-flashstations, externe harde schijven en microSD-kaarten.

En nog een vraag, kan er een usb stick in een chromebook?

Ja, u kunt een USB-stick in een Chromebook stoppen. Chromebooks hebben USB-poorten waarmee u verschillende apparaten kunt aansluiten, waaronder USB-sticks. U kunt een USB-stick gebruiken om bestanden op te slaan en over te dragen, of om toepassingen op uw Chromebook te installeren. Hoe doe je rechtermuisknop op Chromebook? Om rechts te klikken op een Chromebook, kunt u:
1. Met twee vingers op het trackpad tikken.
2. Druk op de Alt-toets en klik vervolgens op het trackpad.

Gerelateerde artikelen

Kan Java op een Chromebook?

NPAPI wordt niet langer ondersteund door Chrome. De plug-in architectuur NPAPI is bepalend voor de Java plug-in voor webbrowsers. De grote webbrowsers ondersteunen dit al meer dan een decennium.

Dienovereenkomstig, kun je met een chromebook ook offline werken?

Zelfs als je geen verbinding met internet hebt, kun je nog steeds allerlei taken uitvoeren met je Chromebook. Belangrijk: Sommige offline apps en services werken niet in de incognito- of gastmodus. Hoe kan ik een bestand downloaden? Een bestand downloaden

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar de webpagina waar je een bestand wilt downloaden.
  3. Tik op het bestand dat je wilt downloaden en houd dit vast. Tik daarna op Link downloaden of Afbeelding downloaden. Voor sommige video- en audiobestanden tik je op Downloaden .

Hoe doe je F12 op Chromebook?

Waar je op een regulier Windows-toetsenbord de functietoetsen ziet als F1 tot en met F12, is dat op een Chromebook net even wat anders. Op dezelfde rij, tussen de ESC-knop en de aan- en uitknop, zie je namelijk geen F-toetsen, maar toetsen met een specifiek symbool. Mensen vragen ook: wat is de venster knop op chromebook? De window-knop op een Chromebook bevindt zich aan de linkerkant van het toetsenbord en wordt gebruikt om vensters te openen en te sluiten. De knop lijkt op een kleine rechthoekige box met een kruisje erin.

Hoe krijg je twee schermen naast elkaar Chromebook?

Om twee schermen naast elkaar op je Chromebook te krijgen, volg je de onderstaande stappen:
1. Ga naar de instellingen van je Chromebook door op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm te klikken.
2. Klik vervolgens op 'Apparaten'.
3. Selecteer onder 'Beeldscherm' de optie 'Twee schermen gebruiken'.
4. Selecteer het type aansluiting dat je wilt gebruiken om je tweede scherm aan te sluiten. Als je tweede scherm een HDMI-aansluiting heeft, sluit je simpelweg een HDMI-kabel aan op je Chromebook en op het tweede scherm.
5. Als je klaar bent, klik je op 'OK'.

Door Shara

Vergelijkbare artikelen

Kan je dvd afspelen op Chromebook? :: Waarom kan ik geen plaatjes meer opslaan?
Handige links