Huis > W > Wat Doen Met Al Je Foto's?

Wat doen met al je foto's?

Dit zijn 10 creatieve ideeën om iets moois met je foto's te doen.

  1. Stel een fotomuur samen.
  2. Plak ze in (maar dan lekker creatief)
  3. Maak een collage of moodboard.
  4. Maak een geprint fotoalbum.
  5. Print de foto op woondecoratie.
  6. Geniet van een fototaart.
  7. Maak zelf een fotoslinger.
  8. Vul een wandplank met foto's.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dit in overweging nemend, wat kan ik doen met oude negatieven?

Tip. Foto's kun je het beste weggooien bij het restafval: ze bevatten teveel chemische stoffen om als grondstof te kunnen dienen voor bijvoorbeeld nieuw papier. Film bestaat uit celluloid, wat niet recyclebaar is. Deze stoffen zijn niet zo schadelijk dat het materiaal bij het klein chemisch afval moet. Bovendien, hoe bewaar je negatieven? Negatieven bewaren

  1. Bewaar je foto-negatieven in hoesjes. Het is een voordelige manier en erg handig als je ze later nog een keer wilt laten afdrukken.
  2. Ga op zoek naar een zuurvrije envelop of doos om je negatieven in te bewaren.
  3. Plaats de dozen op een hoge plank voor het geval je een keer last krijgt van waterschade.

Men kan zich ook afvragen: wat kan ik doen met mijn oude dia's?

Er zijn eigenlijk een paar dingen die u met oude dia's kunt doen, anders dan ze gewoon weggooien. U kunt ze bijvoorbeeld scannen naar een digitaal formaat, zodat u ze kunt bekijken op uw computer of andere digitale apparaten. U kunt ook een diaprojector gebruiken om ze op een muur of scherm te projecteren. Ten slotte kunt u er een diavoorstelling van maken met behulp van een softwareprogramma voor diavoorstellingen. Hoe krijg ik mijn foto's in de cloud? Er zijn een paar verschillende manieren om foto's in de cloud te krijgen. Eén manier is het gebruik van een dienst voor het delen van foto's zoals Flickr of Google Photos. Met deze diensten kunt u uw foto's uploaden naar hun servers, die vervolgens overal toegankelijk zijn met een internetverbinding.
Een andere manier om foto's in de cloud te krijgen is door een cloudopslagdienst als Dropbox of Google Drive te gebruiken. Met deze diensten kun je je foto's uploaden naar hun servers, die je vervolgens vanaf elke computer of mobiel apparaat kunt benaderen.
Als u ten slotte een smartphone hebt, kunt u ook de ingebouwde cloudopslagfuncties van uw toestel gebruiken. Met de iCloud-dienst van Apple bijvoorbeeld kunt u uw foto's synchroniseren op al uw apparaten.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Hoe foto's sorteren in iphoto?

Dit doet u als volgt:

  1. Ga naar een album en tik op de knop 'Meer' .
  2. Tik op 'Sorteer' en kies een sorteeroptie, zoals 'Aangepaste volgorde', 'Oudste eerst' of 'Nieuwste eerst'.
Wat dit betreft, hoe kan ik foto's in een mapje in een andere volgorde plaatsen? foto's

Foto's binnen map sorteren
  1. Open de Windows Verkenner en ga naar de map die de foto's bevat.
  2. Sorteer de foto's op datum.
  3. Selecteer alle foto's in de map.
  4. Klik met de rechtermuisknop op de eerste (=bovenste) foto uit de reeks.
  5. Klik in Windows 10 op Naam wijzigen.

Hoe verwijder ik dubbele foto's van mijn iPhone?

Om op je iPhone (of iPad) dubbele foto's te verwijderen volg je deze stappen.

  1. Start de app Remo Duplicate Photos Remover en tik op 'Scan';
  2. De app gaat nu je foto's scannen, wacht tot dit klaar is;
  3. Je krijgt een overzicht te zien met het aantal dubbele foto's, tik op 'OK';
Dit in overweging nemend, hoe maak je een goede mappenstructuur? Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden bij het maken van een goede mapstructuur. In de eerste plaats moet je nadenken over de verschillende soorten informatie die je wilt opslaan en hoe je die wilt categoriseren. Denk ook na over hoe je informatie wilt zoeken en of je bepaalde mappen wilt kunnen afdrukken. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je mapstructuur eenvoudig te begrijpen is voor anderen. Als je werkt met andere mensen, moet je ervoor zorgen dat iedereen weet hoe de mappenstructuur werkt en waar bepaalde informatie te vinden is.

Bovendien, hoe pc ordenen?

Er zijn verschillende manieren om je pc te organiseren. Je kunt bijvoorbeeld een mapstructuur aanmaken, waarin je verschillende mappen maakt voor verschillende soorten bestanden. Je kunt ook een labeling-systeem gebruiken, waarbij je bestanden etiketten geeft die corresponderen met bepaalde categorieën. Een andere optie is om een zoekmachine te gebruiken om bestanden te vinden op basis van bepaalde criteria.

Door Andros Butman

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik alles over op mijn nieuwe Samsung? :: Hoe organiseer ik foto's?
Handige links