Huis > H > Hoe Zet Je Foto's Op Je Macbook?

Hoe zet je foto's op je Macbook?

Voer een van de volgende stappen uit:

  1. Sleep bestanden of mappen van de Finder naar het Foto's-venster.
  2. Sleep bestanden of mappen van de Finder naar het Foto's-symbool in het Dock.
  3. Open Foto's en kies 'Archief' > 'Importeer'. Selecteer de foto's of de map die je wilt importeren en klik op 'Bekijk voor import'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Bovendien, hoe zet je foto's van je iphone op de computer?

Sluit eerst uw iPhone aan op een pc met een USB-kabel waarmee bestanden kunnen worden overgezet.

  1. Zet de telefoon aan en ontgrendel deze.
  2. Selecteer op uw pc de Startknop en selecteer vervolgens Foto's om de app Foto's te openen.
  3. Selecteer Importeren > Vanaf een USB-apparaat en volg de instructies.
Hoe foto's van iPhone op pc zetten zonder iTunes? Koppel je iPhone aan je Mac door middel van een usb-kabel. Open de Image Capture-app en selecteer je iPhone. Selecteer alle foto's die je op je computer wilt opslaan, kies een map en klik op Import. Om alle foto's die in de camerarol van je iPhone staan te importeren moet je op Import all klikken.

Wat dit betreft, waarom kan ik niet alle foto's van mijn iphone importeren?

Er zijn een paar redenen waarom u misschien geen foto's van uw iPhone kunt importeren. Eén mogelijkheid is dat je niet de laatste versie van iTunes op je computer hebt geïnstalleerd. Een andere mogelijkheid is dat uw iPhone niet in de "massaopslagmodus" staat. Om je iPhone in de massaopslagmodus te zetten, sluit je hem aan op je computer en open je iTunes. Klik vervolgens op het pictogram "iPhone" in de linker zijbalk. In het hoofdvenster klikt u op het tabblad "Samenvatting". Onder het kopje "Opties" moet u ervoor zorgen dat het selectievakje "Schijfgebruik inschakelen" is ingeschakeld. Zodra u dat hebt gedaan, probeert u uw foto's opnieuw te importeren. En nog een vraag, kan geen foto's importeren van iphone? Er kunnen een paar redenen zijn waarom je problemen hebt met het importeren van foto's van je iPhone naar je computer. Controleer eerst of uw iPhone ontgrendeld is en met een USB-kabel op uw computer is aangesloten. Als uw iPhone vergrendeld is, moet u hem ontgrendelen door uw wachtwoord in te voeren.
Controleer vervolgens of je de laatste versie van iTunes op je computer hebt geïnstalleerd. Zo niet, dan kunt u deze downloaden van de website van Apple. Zodra iTunes geïnstalleerd is, opent u het en selecteert u uw iPhone in het menu Apparaten.
Als je je foto's nog steeds niet kunt importeren, is het mogelijk dat je beveiligingsinstellingen voorkomen dat iTunes je foto's kan openen. Om je beveiligingsinstellingen te wijzigen, open je het deelvenster Beveiliging en privacy in Systeemvoorkeuren en klik je op de instelling "Gedownloade apps toestaan van:". Selecteer "Overal" in het menu en probeer uw foto's opnieuw te importeren.

Gerelateerde artikelen

Kan niet downloaden macbook?

Heeft u een geldige betaalmethode geregistreerd? Zelfs als de app gratis is, moet u een betaalmethode registreren. Zorg ervoor dat uw betaalmethode niet is verlopen of geweigerd en dat er geen betalingen zijn mislukt.

Hoe zet je foto's van je Camera op de computer?

Foto's en video's importeren vanuit een digitale camera

  1. Sluit de camera op uw computer aan met behulp van de USB-kabel van de camera.
  2. Schakel de camera in.
  3. Klik in het dialoogvenster Automatisch afspelen dat wordt weergegeven op Foto's en video's importeren met behulp van Windows.
Daarvan, hoe kan ik mijn foto's op de computer zetten? Selecteer op uw pc de Startknop en selecteer vervolgens Foto's om de app Foto's te openen. Selecteer Importeren > Vanaf een verbonden apparaat en volg de instructies. U kunt de items selecteren die u wilt importeren en u kunt aangeven waar u deze wilt opslaan.

Hoe Synchroniseer ik mijn foto's?

Back-up en synchronisatie aan- of uitzetten

  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik rechtsboven op de profielfoto of initiaal van je account.
  4. Selecteer Instellingen voor Foto's.
  5. Tik op Back-up en synchronisatie om de functie aan of uit te zetten.
Men kan zich ook afvragen: waarom lukt het niet om foto's van iphone naar pc? De foto's van de iPhone kunnen niet op de pc worden gezet omdat de twee apparaten niet compatibel zijn. De iPhone maakt gebruik van een ander besturingssysteem dan de pc, dus de foto's kunnen niet direct worden overgezet. Er zijn echter wel manieren om de foto's van de iPhone naar de pc te krijgen, bijvoorbeeld door ze te e-mailen of te synchroniseren met een cloudopslagdienst.

Hoe kan ik foto's van mijn smartphone op mijn computer zetten?

Om foto's van je smartphone naar je computer te kunnen overzetten, heb je verschillende opties. Als je een Android-telefoon hebt, kun je de meeste foto's gewoon via een USB-kabel overzetten. Als je een iPhone hebt, kun je de foto's ook overzetten via een USB-kabel, maar je moet wel de Foto's-app gebruiken. Je kunt ook een cloudopslagdienst gebruiken, zoals Google Drive of Dropbox.

Door Tella Gogocha

Vergelijkbare artikelen

Waarom ziet mijn laptop mijn telefoon niet? :: Hoe foto's opslaan in Windows 10?
Handige links