Huis > H > Hoe Foto's Automatisch Uploaden Naar Google Drive?

Hoe foto's automatisch uploaden naar Google Drive?

Als u automatisch foto's naar Google Drive wilt uploaden vanaf een Android-telefoon of iPhone, kunt u de back-up- en synchronisatieservice inschakelen. Hiermee kunnen uw foto's en video's privé worden opgeslagen in uw Google Fotobibliotheek, tenzij u de bestanden deelt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Hoe foto's van Google Drive naar Google foto's?

Foto's en video's uit Google Drive toevoegen aan Google Foto's

  1. Ga op je computer naar photos.google.com.
  2. Klik rechtsboven op Uploaden. Google Drive.
  3. Zoek en selecteer je foto's.
  4. Klik op Uploaden.
Wat is het verschil tussen Google foto's en Google Drive? Je bewaarde foto's in je Google Drive en die werden vervolgens automatisch geüpload naar Google Foto's. Veranderde je wat aan die foto's in je Drive, dan zag je dat terug in Google Foto's. Vanaf worden die foto's en video's niet meer automatisch gesynchroniseerd tussen beide diensten.

Hoe synchroniseren Google foto's?

Er zijn een paar verschillende manieren om uw Google-foto's te synchroniseren. De meest gebruikelijke en aanbevolen methode is om de Google Foto's-app te gebruiken. Deze app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten. Zodra u de app hebt geïnstalleerd, opent u deze en meldt u zich aan met uw Google-account. Selecteer vervolgens de foto's die u wilt synchroniseren en tik op de knop "Synchroniseren". Uw foto's worden dan geüpload naar uw Google-account en zijn toegankelijk vanaf elk aangemeld apparaat.
Een andere manier om je Google-foto's te synchroniseren is door de Google Drive-app te gebruiken. Deze app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten. Zodra u de app hebt geïnstalleerd, opent u deze en meldt u zich aan met uw Google-account. Tik vervolgens op de knop "Menu" en selecteer "Instellingen". Controleer onder het tabblad "Algemeen" of de optie "Google Foto's" is ingeschakeld. Uw foto's worden dan automatisch geüpload naar uw Google-account wanneer u ze toevoegt aan uw toestel.
U kunt uw Google-foto's ook synchroniseren door uw toestel op uw computer aan te sluiten en de synchronisatietool "Google Photos" te gebruiken. Deze tool is beschikbaar voor zowel Windows- als Mac-computers. Sluit gewoon uw toestel aan op uw computer en open de synchronisatietool Google Photos. Meld u vervolgens aan met uw Google-account en selecteer de foto's die u wilt synchroniseren. Uw foto's worden dan geüpload naar uw Google-account en zijn toegankelijk vanaf elk apparaat dat is aangemeld. Waarom synchroniseert Google foto's niet? Google synchroniseert geen foto's omdat het geen ingebouwde fotosynchronisatiefunctie heeft. In plaats daarvan biedt het een aantal opties voor het delen en opslaan van foto's, waaronder Google Foto's, Picasa en Flickr.

Gerelateerde artikelen

Hoe EML bestanden omzetten naar PDF?

Als u de EML bestanden niet wilt converteren, kunt u de volgorde aanpassen.

Hoe synchroniseer je Google Drive?

Stappen

  1. Open Backup and Sync voor Windows. Nadat de installatie succesvol is afgerond, dient u deze applicatie te openen.
  2. Gmail e-mailadres. Geef in het aanmeldscherm uw Gmail e-mailadres in en klik op 'Volgende'
  3. Wachtwoord.
  4. Mijn Computer.
  5. Bestanden synchroniseren.
  6. Google Drive.
  7. Bestanden downloaden.
Vervolgens, waar staan google foto's opgeslagen? Misschien staan ze in je apparaatmappen.
  • Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  • Tik onderaan op Bibliotheek.
  • Check je apparaatmappen bij Foto's op apparaat.

Dienovereenkomstig, wat is verschil tussen google drive en onedrive?

Google Drive is de cloud opslagdienst van Google en de tegenhanger van OneDrive. Via Google Drive kun je gemakkelijk online in bestanden samenwerken en bestanden delen. Het is gekoppeld aan Gmail, de e-mailservice van Google. Waar staan mijn foto's in Google Drive? De foto's die je in Google Drive hebt opgeslagen, kun je terugvinden in de map 'Afbeeldingen'. Je kunt deze map openen door naar het hoofdmenu te gaan en te klikken op 'Drive'. In de linkerbalk zie je dan de map 'Afbeeldingen' staan.

Je kunt ook vragen heb ik google drive nodig?

Nee, je hoeft geen Google Drive te hebben om gebruik te maken van Google Docs. Google Docs werkt namelijk offline zonder dat je Google Drive nodig hebt.

Door Barby Bacca

Vergelijkbare artikelen

Hoe werk je met Google Drive? :: Wat is een document uploaden?
Handige links