Huis > H > Hoe Haal Je Foto's Terug Uit Icloud?

Hoe haal je foto's terug uit iCloud?

Ga naar Instellingen op iCloud.com en klik op 'Herstel bestanden' (in het gedeelte 'Geavanceerd'). Selecteer elk bestand dat je wilt herstellen of kies 'Selecteer alles'. Klik op 'Herstellen'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dit in overweging nemend, hoe zet ik foto's terug op mijn iphone?

Verwijderde foto's terugzetten

  1. Open Foto's en tik op het tabblad 'Albums'.
  2. Scrol omlaag, tik op het album 'Recent verwijderd' en tik vervolgens op 'Selecteer'.
  3. Tik op de foto of video die u wilt bewaren of tik op 'Zet alles terug'.
  4. Tik opnieuw op 'Zet terug' om te bevestigen.
Je kunt ook vragen hoe zet ik icloud aan op mijn iphone? iCloud configureren op je iPhone, iPad of iPod touch
  1. Ga op je iPhone, iPad of iPod touch naar Instellingen > [je naam]. Als je [je naam] niet ziet, tik op 'Log in op je [apparaat]' en voer daarna je Apple ID en wachtwoord in.
  2. Tik op iCloud en schakel daarna de apps en functies in of uit.

Dienovereenkomstig, hoe haal ik iets uit de cloud?

Er zijn een paar verschillende manieren om iets uit de cloud te halen. De meest gebruikelijke manier is het gebruik van een cloudopslagdienst, zoals Google Drive of Dropbox. U kunt ook een cloudback-updienst gebruiken, zoals iCloud of Microsoft OneDrive. Je kunt ook vragen kan je definitief verwijderde fotos terughalen? Als u foto's permanent van uw computer hebt verwijderd, is er geen manier om ze te herstellen. Zodra een foto is verwijderd, is hij voorgoed verdwenen.

Gerelateerde artikelen

Hoe haal je 1 pagina uit een PDF-bestand?

Het commando Verwijderen kan worden gebruikt om pagina's te verwijderen.

Hoe krijg je permanent verwijderde fotos terug?

Op een Android

Tik hier op Prullenbak en selecteer hier de foto's die je terug wilt zetten en kies daarna voor Herstellen. De foto's komen terug op de originele locatie en album waar ie instond.
Waar zijn mijn foto's gebleven iPhone? De map 'Recent verwijderd' controleren

Als u per ongeluk een foto of video hebt verwijderd, wordt deze verplaatst naar de map 'Recent verwijderd'. Ga naar 'Foto's' > 'Albums' en tik in het gedeelte 'Diensten' op 'Recent verwijderd'. Als u de ontbrekende foto of video ziet, kunt u deze terugzetten in het album 'Recent'.

Vervolgens, waarom kan ik niet alle foto's van mijn iphone importeren?

Controleer of u bent ingelogd met dezelfde Apple ID die u voor iCloud voor Windows gebruikt. Open iCloud voor Windows en klik naast 'Foto's' op 'Opties'. Schakel 'Mijn fotostream' in. Sluit iCloud voor Windows en open het opnieuw. Waar vind ik al mijn foto's? Als je op zoek bent naar alle foto's die je hebt genomen, kun je ze vinden in de fotobibliotheek op je computer. Dit is meestal een map met de naam 'Foto's', maar de locatie kan variƫren afhankelijk van het type computer en het besturingssysteem dat je gebruikt. Als je niet weet waar je fotobibliotheek is, kun je een zoekopdracht uitvoeren op je computer naar alle afbeeldingen die je hebt.

Hoe zet je iCloud aan?

Om iCloud in te schakelen, ga je naar de instellingen van je apparaat. Vervolgens selecteer je 'iCloud' en schakel je de functies in die je wilt gebruiken.

Door Denney Pottichen

Vergelijkbare artikelen

Hoe installeer je de cloud? :: Wat is het verschil tussen Google foto's en foto's?
Handige links