Huis > H > Hoe Foto's Uit Icloud Downloaden?

Hoe foto's uit iCloud downloaden?

Op een iPhone, iPad of iPod touch

  1. Tik op iCloud.com op 'Foto's'.
  2. Tik op 'Selecteer' en tik vervolgens op een foto of video. U kunt meerdere foto's selecteren door erop te tikken.
  3. Tik op de knop 'Meer' .
  4. Kies 'Download' en tik vervolgens op 'Download' om te bevestigen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dienovereenkomstig, waar vind ik al mijn foto's?

Misschien staan ze in je apparaatmappen. op je Android-telefoon of -tablet. Tik onderaan op Bibliotheek. Check je apparaatmappen bij Foto's op apparaat. En nog een vraag, hoe krijg ik mijn whatsapp foto's op mijn computer? Om je WhatsApp media over te zetten, selecteer je de categorie van je bestand. Bijvoorbeeld, om WhatsApp foto's over te zetten, klik op “Foto's” > “Albums” > “WhatsApp Afbeeldingen”, selecteer de bestanden die je wilt overbrengen, en klik dan op “Export” om WhatsApp foto's naar je PC te downloaden.

Dienovereenkomstig, kan geen foto's importeren met windows 10?

Als u problemen hebt met het importeren van foto's met Windows 10, zijn er een paar dingen die u kunt proberen. Zorg er ten eerste voor dat uw foto's in een formaat zijn dat Windows 10 kan lezen. Veelgebruikte foto-indelingen zoals .jpg, .png en .gif zouden allemaal compatibel moeten zijn. Als uw foto's een ander formaat hebben, moet u ze mogelijk converteren voordat u ze kunt importeren.
Controleer vervolgens of uw foto's op een locatie staan die Windows 10 kan openen. Als ze bijvoorbeeld op een externe harde schijf of USB-stick staan, moet u die schijf aansluiten voordat u de foto's kunt importeren.
Als u nog steeds problemen ondervindt, probeer dan uw computer opnieuw op te starten. Soms heeft Windows 10 een nieuwe start nodig om foto's correct te importeren.
Als geen van deze oplossingen werkt, is er mogelijk een probleem met uw Windows 10-installatie. U kunt proberen Windows 10 opnieuw te installeren, waardoor eventuele beschadigde bestanden die het importprobleem veroorzaken, worden hersteld. Wat moet je doen als je fotos niet laden? Als uw foto's niet laden, kunt u een paar dingen proberen:
Controleer eerst of uw internetverbinding werkt. Zo ja, probeer dan de pagina opnieuw te laden.
Als dat niet werkt, probeer dan de cache van uw browser en de cookies te wissen.
Als u nog steeds problemen hebt, probeer dan een andere browser te gebruiken.
Als geen van deze oplossingen werkt, kunt u contact opnemen met de website of dienst waar u de foto's vandaan probeert te laden. Zij kunnen u misschien helpen het probleem op te lossen.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Trouwens, waar zijn mijn foto's gebleven iphone?

De map 'Recent verwijderd' controleren

Als u per ongeluk een foto of video hebt verwijderd, wordt deze verplaatst naar de map 'Recent verwijderd'. Ga naar 'Foto's' > 'Albums' en tik in het gedeelte 'Diensten' op 'Recent verwijderd'. Als u de ontbrekende foto of video ziet, kunt u deze terugzetten in het album 'Recent'.
Mensen vragen ook: hoe krijg je meer opslag op je iphone? Je kunt deze optie als volgt aan- en uitzetten:

  1. Open Instellingen op je iPhone of iPad;
  2. Tik op Algemeen;
  3. Kies iPhone-opslag;
  4. Tik op apps die je niet of nauwelijks gebruikt;
  5. Kies 'Ruim op' om de ruimte die de app in beslag neemt vrij te maken.

Je kunt ook vragen hoe synchroniseer ik mijn apple apparaten?

Ga op je computer naar iTunes, selecteer het apparaat in kwestie en klik op Overzicht. Ga naar Opties, zet een vinkje bij Synchroniseer deze [apparaat] via Wi-Fi en bevestig je keuze door op Pad toe of Synchroniseer te drukken. Voortaan kun je vanaf je computer of iOS apparaat de synchronisatie in gang zetten. Daarvan, hoe synchroniseer ik mijn foto's? Er zijn een aantal manieren waarop je je foto's kunt synchroniseren. Je kunt ze bijvoorbeeld via iCloud of via een usb-kabel op je computer opslaan. Als je foto's wilt synchroniseren met een andere app, moet je de app toestemming geven om toegang tot je foto's te krijgen.

Hoe moet je een iPhone synchroniseren?

Om je iPhone te synchroniseren met je computer heb je iTunes nodig. iTunes is een programma van Apple dat beschikbaar is voor Mac en Windows.
Om je iPhone te synchroniseren met iTunes volg je de volgende stappen:
1. Sluit je iPhone aan op je computer met de meegeleverde USB-kabel.
2. iTunes zal automatisch openen. Als dit niet gebeurt, start het programma dan handmatig.
3. Klik in iTunes op het apparaaticoontje dat verschijnt naast de muziekknop.
4. Selecteer in het venster dat nu verschijnt de optie 'Sync'.
5. iTunes zal nu de gegevens van je iPhone synchroniseren met je computer. Dit kan even duren, afhankelijk van hoeveel gegevens je wilt synchroniseren.

Door Latreece

Vergelijkbare artikelen

Hoe bestanden overzetten van Samsung naar PC? :: Hoe zet ik foto's van iPhone naar PC?
Handige links