Huis > H > Hoe Kan Ik Foto's Doorsturen?

Hoe kan ik foto's doorsturen?

Deel op de volgende manier via de app Foto's één of meerdere foto's en video's op een Android-apparaat:

  1. Tik indien nodig eerst op de map Google.
  2. Tik indien nodig onderaan op tabblad Foto's.
  3. Tik langere tijd op foto die u wilt delen, tot er een blauw vinkje bij verschijnt.
  4. Tik eventueel op meer foto's die u wilt delen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Trouwens, kan geen foto's mailen met gmail?

Je kunt tot 25 MB aan bijlagen sturen. Als je meerdere bestanden hebt, mogen ze gezamenlijk niet groter dan 25 MB zijn. Als je bestand groter is dan 25 MB, voegt Gmail automatisch een Google Drive-link aan de e-mail toe en wordt het bestand niet opgenomen als bijlage. Wat dit betreft, hoe voeg ik een bijlage toe in gmail? Beantwoorden met een bijgevoegde e-mail

  1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Open de e-mail. klik op Beantwoorden.
  3. Klik in de rechterbovenhoek van de e-mail op het pictogram Groot weergeven .
  4. Selecteer in je inbox de e-mail die je wilt bijvoegen.
  5. Sleep de e-mail naar je bericht.
  6. Klik onderaan op Verzenden.

Vervolgens, hoe foto's verkleinen om door te mailen?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u foto's kunt verkleinen om door te mailen. Eén manier is het gebruik van een fotobewerkingsprogramma zoals Adobe Photoshop. Met Photoshop opent u de foto die u wilt verkleinen en gaat u naar het menu "Afbeelding". Onder het menu "Afbeelding" staat de optie "Afbeeldingsgrootte". Wanneer je op deze optie klikt, opent zich een nieuw venster waarin je de breedte en hoogte van de foto kunt wijzigen. Zorg ervoor dat de optie "Verhoudingen beperken" is aangevinkt, zodat de foto niet vervormd raakt. Zodra u de gewenste breedte en hoogte heeft, klikt u op "OK" en de foto wordt verkleind.
Een andere manier om foto's te verkleinen om door te mailen is door gebruik te maken van een online foto verkleining service. Er zijn verschillende websites die deze dienst gratis aanbieden. U hoeft alleen de foto die u wilt verkleinen te uploaden en de gewenste breedte en hoogte in te voeren. De website zal dan de foto voor u verkleinen en u een link geven waarmee u de foto kunt e-mailen. Hoe grote hoeveelheid foto's versturen? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u grote hoeveelheden foto's kunt versturen:
1. Als de foto's al op een computer zijn opgeslagen, kunt u een zip-bestand maken met alle foto's en dit zip-bestand bij een e-mail voegen. Dit comprimeert de foto's tot een enkel bestand, waardoor het gemakkelijker te verzenden is.
2. Als de foto's zijn opgeslagen op een mobiel apparaat, kun je een cloud-gebaseerde opslagdienst gebruiken zoals Dropbox of Google Drive. Beide diensten hebben apps die je op je telefoon kunt installeren, en ze uploaden automatisch alle nieuwe foto's die je maakt naar de cloud. Van daaruit kun je een link naar de map met de foto's delen met wie je maar wilt.
3. Als u de foto's wilt afdrukken, kunt u een dienst als Shutterfly of Snapfish gebruiken. Met deze diensten kunt u uw foto's uploaden en vervolgens afdrukken als fysieke afdrukken, die u vervolgens kunt mailen naar wie u maar wilt.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel foto's op 64 GB SD-kaart?

Dit betekent dat er veel foto's kunnen worden gemaakt. Voor 64 en 128 gigabyte zijn dat er respectievelijk ongeveer 2.560 en 2.560.

Kan geen foto's versturen via WhatsApp Samsung?

Als het niet lukt om foto's, video's of spraakberichten te downloaden of verzenden, controleer het volgende:

  1. Je telefoon heeft een actieve internetverbinding met een sterk signaal. Probeer een webpagina te laden om dit te controleren.
  2. De datum en tijd op je telefoon zijn juist ingesteld.
Kan geen foto's versturen via mail Iphone? Foto's versturen via Mail
  1. Ga naar de Camerarol in de Foto's-app.
  2. Selecteer de foto('s) die je wilt delen.
  3. Open het deelmenu en kies E-mail.
  4. Er wordt nu een nieuw mailtje gemaakt met daarin de foto('s).
  5. Druk op de verzendknop.
  6. Er verschijnt nu een pop-up waarin je het formaat van de foto's kunt kiezen.

Trouwens, hoe 10gb versturen?

Door gebruik te maken van Drive wordt dat 10 gb, meldt Google in een blogpost. Het werkt via Gmails nieuwe interface voor het opstellen van berichten. Onderaan die interface komt een nieuwe knop te staan, waarmee bestanden uit de eigen Google Drive zijn toe te voegen aan de mail. Daarvan, hoe groot mag een e-mail bijlage zijn? In principe is er geen limiet aan de grootte van een e-mail bijlage. Het hangt echter wel af van de provider hoeveel je kan bijvoegen. Sommige providers hebben een limiet van 10MB, andere van 25MB. Dit is meestal voldoende voor de meeste bijlagen. Als je een grotere bijlage wilt sturen, kun je deze bijvoorbeeld versturen via WeTransfer.

Hoe verwijs je naar een bijlage in Mail?

Als je een bijlage wilt toevoegen aan een e-mailbericht, klik je op de knop "Bijlage toevoegen" in de e-mail editor. Dit opent een venster waarin je kunt bladeren naar de bijlage die je wilt toevoegen. Nadat je de bijlage hebt geselecteerd, klik je op de knop "Openen" om de bijlage aan het e-mailbericht toe te voegen.

Door Rob Breniser

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn foto's verwijderen? :: Hoe activeer je SD kaart Samsung?
Handige links