Huis > H > Hoe Plak Je Een Pdf In De Mail?

Hoe plak je een pdf in de mail?

Zo verstuur je een PDF per mail

  1. Open een >> Microsoft Office bestand.
  2. Klik op de >> Office Knop.
  3. Kies voor >> Verzenden.
  4. Kies voor >> Als PDF-bijlage bij een e-mailbericht verzenden.
  5. Melding in Windows.
  6. Het bestand wordt als PDF in een e-mail gezet.
  7. Voeg de gegevens van de geadresseerde toe aan de mail.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe log ik in op mijn Live Mail?

Ga naar de aanmeldingspagina van Outlook.com, voer uw e-mailadres of telefoonnummer in en selecteer Aanmelden. Er zijn opmerkingen.

Hoe foto toevoegen mail Iphone?

Een foto, video of document bij een e-mail voegen

Tik in Bestanden op 'Blader' of 'Recent' onder in het scherm. Tik vervolgens op een bestand, een locatie of een map om dat onderdeel te openen. boven het toetsenbord en kies een foto of video. boven het toetsenbord en maak een nieuwe foto of video.
Is de horizon recht? De reden waarom je vaak hoort dat de horizon recht moet zijn is omdat mensen houden van rechte lijnen. Niet alleen bij foto's op je camera maar ook bijvoorbeeld een schilderij aan de muur, deze moet voor veel mensen loodrecht aan de muur hangen. Rechte lijnen en hoeken zorgen voor rust in ons hoofd en voor een geheel.

Hoe maak je een foto recht in Photoshop?

Er zijn een paar verschillende manieren om een foto recht te zetten in Photoshop. De eerste manier is om het Liniaalgereedschap te gebruiken. Selecteer hiervoor het Liniaalgereedschap in het Gereedschapspalet en klik en sleep vervolgens op de afbeelding om een lijn te trekken. De lijn wordt gebruikt als referentiepunt om de afbeelding recht te trekken. Om de afbeelding recht te trekken, gaat u naar Afbeelding > Canvas roteren > Willekeurig. Voer de hoek in waarmee u de afbeelding wilt roteren en klik dan op de knop OK.
Een andere manier om een foto recht te zetten is met het Bijsnijden gereedschap. Selecteer hiervoor het gereedschap Bijsnijden in het palet Gereedschappen en klik en sleep op de afbeelding om een bijsnijdende rechthoek te tekenen. De zijden van de rechthoek worden gebruikt als referentiepunten om de afbeelding recht te trekken. Om de afbeelding recht te trekken, gaat u naar Afbeelding > Canvas roteren > Willekeurig. Voer de hoek in waarmee u de afbeelding wilt roteren en klik dan op de knop OK.
Zodra de afbeelding rechtgetrokken is, kunt u de afbeelding bijsnijden door naar Afbeelding > Bijsnijden te gaan. Hoe automatisch scherm draaien Samsung? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat het proces voor het automatisch draaien van het scherm op een Samsung-apparaat kan variëren afhankelijk van het model en de softwareversie van het apparaat. Enkele tips voor het automatisch roteren van het scherm op een Samsung-apparaat zijn echter het openen van de weergave-instellingen van het apparaat en het inschakelen van de optie automatisch roteren, of het downloaden en installeren van een schermrotatie-app uit de Google Play Store.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een tweede mail toe?

U kunt de Gmail-app op uw telefoon of tablet openen en accounts toevoegen of verwijderen. Om uw account toe te voegen, volgt u de stappen op het scherm.

Dienovereenkomstig, wat is rotatievergrendeling ipad?

Direct kun je vanuit het bedieningspaneel de rotatievergrendeling raadplegen. Dit heeft als voordeel dat je het scherm staand of liggend vast kunt zetten zodat deze niet automatisch meebeweegt wanneer je het toestel 90º draait. We leggen uit hoe je het automatisch draaien van het scherm kunt voorkomen. Hoe scherm vastzetten Samsung? schermvastzettenschermAndroid

  1. Ga naar het scherm dat je wilt vastzetten.
  2. Tik op Overzicht .
  3. Veeg omhoog om Vastzetten. weer te geven.
  4. Tik op Vastzetten .

Hoe werkt schermrotatie?

Schermrotatie iPad in iOS 10, 11 en 12

Zie je daar een rood icoon met een slotje? Dan betekent het dat je iPad-scherm niet mag roteren als je de tablet 90 graden kantelt. Wil je roteren weer inschakelen? Tik dan simpelweg op het slot tot het zwart-wit kleurt, nu moet je het scherm weer kunnen kantelen.
Dienovereenkomstig, hoe foto draaien op iphone 11? Om een foto op je iPhone 11 te draaien, ga je naar de Foto's-app en selecteer je de foto die je wilt aanpassen. Vervolgens tik je bovenaan het scherm op het pictogram van de pen om de bewerkingsmodus te openen. Er verschijnt nu een menu onderaan het scherm waarmee je de foto kunt draaien, spiegelen en bijsnijden. Wanneer je klaar bent met bewerken, tik je rechtsboven op het icoon van de vink om je wijzigingen op te slaan.

Hoe kan ik een foto draaien in Word?

Om een afbeelding in Word te draaien, ga je naar de tab 'Invoegen' in de ribbon bovenaan het scherm. In de groep 'Illustraties' klik je op de knop 'Afbeelding'. In het dialoogvenster dat verschijnt, navigeer je naar de locatie waar de afbeelding zich bevindt die je wilt toevoegen. Als je de afbeelding hebt geselecteerd, klik je op de knop 'Invoegen'.
De afbeelding wordt nu in het document weergegeven. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer 'Afbeelding omdraaien'. Er verschijnen nu vier opties om de afbeelding mee te draaien. Klik op de optie die je wilt gebruiken.

Door Kone Moquin

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een grappige foto? :: Hoe kan ik een foto transparant maken?
Handige links