Huis > W > Wat Is Het Beste Vertaal Programma?

Wat is het beste vertaal programma?

Google Translate

Google Translate is voor de meeste mensen de beste vertaal-app, omdat hij zo volledig is. Je kunt zowel losse woordjes als hele zinnen vertalen van en naar meer dan 100 talen, waaronder Duits, Frans, Italiaans en Spaans.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je een programma in het dock?

Ik sleep een icoon naar het dock om apps toe te voegen. Ik laat de app eruit zodat hij vast blijft staan. Ik heb mijn match gevonden en wil de app uit mijn dock verwijderen. Ik sleep het pictogram omhoog om de app uit het dock te verwijderen.

Is iTranslate gratis?

Vertaal-app in vele talen, inclusief spreekfunctie. Mensen vragen ook: waar is google vertalen gebleven? Met de Google Translate-app kun je (handgeschreven) tekst, foto's en spraak vertalen in meer dan honderd talen. Je kunt Translate ook op het web gebruiken.

Daarvan, hoe website vertalen google translate?

Google Translate is een gratis online vertaaldienst die tekst en webpagina's in verschillende talen kan vertalen. Website-eigenaren kunnen Google Translate gebruiken om hun site automatisch in verschillende talen te vertalen. Wanneer een gebruiker een website bezoekt die met Google Translate is vertaald, ziet hij een melding dat de site is vertaald en kan hij kiezen om de site in de oorspronkelijke taal of in de vertaalde taal te bekijken. Hoe werkt vertalen op iPhone? Wanneer u een tekst op uw iPhone vertaalt, wordt de tekst naar de servers van Apple gestuurd, waar hij wordt vertaald en vervolgens teruggestuurd naar uw toestel.

Gerelateerde artikelen

Is programma M afgelopen?

De talkshow van Margriet van der Linden is gestopt. Vanavond is de laatste aflevering van de show. De presentatrice gaf gisteravond een verklaring vrij nadat verschillende bronnen het nieuws hadden bevestigd.

Dus, hoe kan ik een taal herkennen?

Google Translate-app kan taal op camerabeeld automatisch herkennen en vertalen. De functie om beeld van de camera live te vertalen in de app van Google Translate krijgt de optie om de taal automatisch te herkennen. Die optie is er al jaren voor tekst, maar werkte tot nu toe nog niet met beeld. Hoe werkt tik om te vertalen? Tik om te vertalen gebruiken

Met Tik om te vertalen kun je tekst vertalen vanuit apps. Je hoeft de Google Translate-app niet te openen. Open een app met tekst die je kunt kopiëren. Kopiëren.

Men kan zich ook afvragen: is het vertaald of vertaalt?

vervoeging van de bedrijvende vorm van vertalen
onbepaalde wijs
tegenwoordig (o.t.t.)vertaalvertaalt
verleden (o.v.t.)vertaaldevertaalde
toekomend (o.t.t.t.)zal vertalenzult/zal vertalen
Je kunt ook vragen wat kost itranslate? Het kost ongeveer €0,10 per woord om te laten vertalen door itranslate.

Men kan zich ook afvragen: wat is de betekenis van body count?

Een andere vraag die je kunt stellen is: wat is het betekenis van body count? Body count is een term die gebruikt wordt om het aantal doden te beschrijven, vaak in oorlogsituaties. Het kan ook worden gebruikt om het aantal mensen te beschrijven die zijn vermoord door een seriemoordenaar.

Door Adriene Wacyk

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je met een afbeelding zoeken op Google? :: Hoe vertalen met camera iPhone?
Handige links