Huis > H > Hoe Vertalen Met Camera Iphone?

Hoe vertalen met camera iPhone?

Op ondersteunde modellen kun je tekst vertalen met de iPhone-camera.

  1. Open de Camera-app en houd de iPhone zo dat je de tekst op het scherm ziet.
  2. Wanneer er gele lijnen om de gedetecteerde tekst verschijnen, tik je op .
  3. Selecteer de tekst die je wilt vertalen en tik op 'Vertaal'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Trouwens, hoe kan ik iets vertalen?

Webpagina's vertalen in Chrome

Open Chrome op je computer. Ga naar een webpagina die is geschreven in een andere taal. Klik bovenaan op Vertalen. Chrome vertaalt de webpagina nu eenmalig.
Bovendien, wat is een goede gratis vertaal app? Google Translate – algemeen de beste

Google Translate is zonder twijfel een van de beste, zoniet de beste vertaal app voor Android en iOS. De app vertaalt offline ongeveer 59 talen, waaronder grote talen zoals Chinees, Duits, Japans en Italiaans.

Trouwens, hoe kan ik de vertaler van google gebruiken?

U hoeft geen software te installeren om Google Translate te gebruiken. Ga gewoon naar translate.google.com, voer de tekst in die u wilt vertalen, selecteer de bron- en doeltalen en klik op de knop "Vertalen". Hoe werkt de app vertaal? De app vertaalt werk door het nemen van de tekst die u invoert en het vertalen in de gewenste taal. Het doet dit door een aantal verschillende taalwoordenboeken te gebruiken en de tekst in de gewenste taal te vertalen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Je kunt ook vragen hoe werkt vertaal app ipad?

Beschikbaar voor Android en iOS. Sinds iOS 14 heeft Apple zijn eigen ingebouwde vertaal-app waarmee je tekst en spraak kunt vertalen. Je tikt simpelweg de tekst in die je wilt vertalen en de vertaling verschijnt onder je tekst. Tik op de knop 'afspelen' om de vertaling hardop uitgesproken te horen. Wat dit betreft, hoe gaat het in het maleisisch? apa khabar

nl hoe is het?

Hoe zet ik vertalen aan?

Vertaling in- of uitschakelen

  1. Open de Chrome-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer Instellingen.
  3. Tik op Talen.
  4. Zet onder Vertaalinstellingen de optie Aanbieden om pagina's in andere talen naar Google Translate te sturen aan of uit.
Dienovereenkomstig, hoe kan ik automatisch vertalen? Om automatisch te kunnen vertalen, zijn er verschillende manieren. Een van de manieren is door gebruik te maken van een vertaalmachine. Er zijn verschillende vertaal machines beschikbaar op het internet, waaronder Google Translate. Om gebruik te maken van deze machine, ga je naar de website en selecteer je de taal waarin je wilt vertalen. Vervolgens kopieer je de tekst die je wilt vertalen in het tekstvak en klik je op de knop 'Vertalen'. De machine zal dan de tekst automatisch vertalen in de door jou gekozen taal.

Trouwens, is google translate-app gratis?

Ja, de Google Translate-app is gratis.

Door Yurt Breidigan

Vergelijkbare artikelen

Wat is het beste vertaal programma? :: Waar kan ik gratis afbeeldingen downloaden?
Handige links