Huis > K > Kan Maar 1 Foto Plaatsen Op Instagram?

Kan maar 1 foto plaatsen op Instagram?

Met de nieuwe update kun jij dat ook doen. Je kunt maximaal tien foto's en/of video's tegelijkertijd in één post plaatsen. Een soort permanente Story-functie dus!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Waarom zie ik mijn eigen foto's niet op Instagram?

Als er geen foto's worden weergegeven in je Instagram-overzicht als je op tikt, is het mogelijk dat je niemand volgt op Instagram of dat de mensen die je momenteel volgt, geen nieuwe berichten hebben toegevoegd sinds je voor het laatst hebt gekeken. Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik geen berichten toevoegen aan mijn verhaal? Sinds kort hebben sommige Instagramgebruikers het papieren vliegtuigje niet meer. Of althans, ze hebben het wel, maar als ze er op klikken ontbreekt de optie om het bericht te delen in hun stories. Zij moeten in plaats daarvan de sticker in Instagram stories gebruiken.

Wat dit betreft, hoe verwijder je 1 foto van een reeks op instagram?

Er is geen manier om slechts één foto uit een serie op Instagram te verwijderen. U kunt de hele serie verwijderen door naar uw profiel te gaan, op de serie te tikken en vervolgens op het prullenbakpictogram te tikken. Hoe meerdere foto's selecteren op Instagram? Er is geen manier om meerdere foto's te selecteren op Instagram.

Gerelateerde artikelen

Waarom blijft er maar 1 vinkje staan?

Het bericht is naar de ontvanger verzonden, maar heeft hem nog niet bereikt. De ontvanger heeft op dit moment geen internetverbinding of telefoon.

En nog een vraag, hoe krijg je meerdere foto in een foto?

Collage maken met Google Foto's (iOS en Android)

Tik onderin het scherm op Assistent. Tik onder 'Maken' op Collage. Tik op de foto's die u wilt toevoegen aan de collage. In de fotocollage kunnen 2 tot en met 9 foto's.
Je kunt ook vragen waar zijn mijn fotos instagram? Zo kun je een Instagram foto terughalen

  1. Naar je Instagram-instellingen; Open de Instagram-app, klik op je profielicoontje (rechts onderin) en daarna op de drie puntjes rechts bovenin.
  2. Naar Onlangs verwijderd;
  3. Foto of video terughalen.

Trouwens, hoe kun je zien of iemand je geblokkeerd heeft op insta?

Open via je pc of laptop je Instagram-account en ga naar de zoekbalk die zich bovenaan de pagina bevindt. Typ nu de naam van de contactpersoon door wie je vermoedelijk geblokkeerd bent. Als zijn of haar profiel niet in de zoekresultaten verschijnt, is het zeer aannemelijk dat deze persoon jou geblokkeerd heeft. Mensen vragen ook: waar is mijn instagram gebleven? Iedereen vraagt zich wel eens af waar zijn of haar Instagram-account is gebleven. Het kan zijn dat je Instagram-account is verwijderd of geblokkeerd door Instagram zelf. Dit kan gebeuren als je bijvoorbeeld te veel volgers hebt of als je account wordt gebruikt voor spam of andere ongewenste activiteiten.

Trouwens, waarom kan ik geen posts delen op mijn verhaal?

Op dit moment is het niet mogelijk om berichten te delen op je verhaal. Dit is een beperking van Instagram. Het is mogelijk dat dit in de toekomst verandert.

Door Karisa Majied

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik bericht niet delen in verhaal Instagram? :: Wat is Google Reverse Image Search?
Handige links