Huis > H > Hoe Kan Ik Foto's Op Instagram Plaatsen?

Hoe kan ik foto's op Instagram plaatsen?

Het is heel eenvoudig en werkt zo:

  1. Open de Instagram app.
  2. Druk op de + onderin het scherm.
  3. Geef indien nodig Instagram toegang tot je foto's.
  4. Selecteer de gewenste foto (er kunnen ook meerdere foto's geselecteerd worden d.m.v. de optie 'Meerdere selecteren'
  5. Druk op Volgende rechts bovenaan.
  6. Kies een filter.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dienovereenkomstig, kan instagram ook op de pc?

Je kunt Instagram dus wel via je browser openen op je computer, maar je kunt niet antwoorden op berichten of berichten schrijven. Erg vervelend, want uitgebreide berichten typen op een mobieltje werkt niet echt prettig. Ook werken andere functionaliteiten van Instagram niet in de gewone browser op je computer. Waarom kan ik geen foto plaatsen op Instagram? Check de internetverbinding, herstart het apparaat waarop je werkt of installeer de Instagram app opnieuw (zie tip 2). Tenslotte is het ook mogelijk dat de Instagram-app moet worden bijgewerkt naar de nieuwste versie.

Hoe kun je een foto uploaden?

Er zijn een paar manieren om een foto te uploaden. Eén manier is om een website voor het delen van foto's te gebruiken, zoals Flickr of Instagram. Een andere manier is om een website voor het delen van bestanden te gebruiken, zoals Dropbox of Google Drive. Ten slotte kunt u de foto ook als bijlage e-mailen. Waarom zie ik mijn eigen post niet op Instagram? Als je iets op Instagram hebt gepost en het niet in je feed kunt zien, zijn er een paar dingen die je kunt controleren:
1. Zorg ervoor dat je bent ingelogd op het account van waaruit je hebt gepost. Als je bent ingelogd op een ander account, kun je je eigen post niet zien.
2. Controleer in je Instagram-instellingen of je Post Notifications niet hebt ingeschakeld. Als je Post Notifications hebt ingeschakeld, zie je je eigen posts niet in je feed, maar krijg je wel een melding telkens als je iets post.
3. Zorg ervoor dat je niet in een privévenster zit. Privévensters slaan geen cookies op, dus je Instagram-sessie wordt niet opgeslagen. Dit betekent dat je je eigen posts niet kunt zien.
4. Als je nog steeds problemen hebt, probeer dan je apparaat opnieuw op te starten. Dit kan soms problemen met de Instagram-app verhelpen.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel foto's op 64 GB SD-kaart?

Dit betekent dat er veel foto's kunnen worden gemaakt. Voor 64 en 128 gigabyte zijn dat er respectievelijk ongeveer 2.560 en 2.560.

Daarvan, hoe kan je snappen op je laptop?

De enige manier om de volwaardige versie van Snapchat op je pc te gebruiken, is met de hulp van een emulator. Hoe begin je hieraan? Eerst en vooral moet je de emulator BlueStacks downloaden voor Windows en Mac. Deze oplossing is helemaal gratis. Dienovereenkomstig, kan overzicht niet laden instagram? Een van de meest voorkomende redenen waarom Instagram je feed niet ververst, is een langzame of laggy internetverbinding. Omdat de verbinding niet snel genoeg is, kan Instagram de nieuwste foto's en video's niet laden.

Men kan zich ook afvragen: hoe weet je of je instagram-account gehackt is?

Allereerst: zo check je of je Instagram-account gehackt is

  • Open Instagram.
  • Tik rechts onderaan op je profiel.
  • Tik rechtsboven op het menu.
  • Tik onderaan op 'Instellingen'.
  • Tik op 'Beveiliging'.
  • Tik op 'Gegevens bekijken'.
  • Scrol naar beneden tot je bij 'Accountactiviteit' komt.
Dienovereenkomstig, hoe moet je instagram downloaden? Downloading Instagram is very simple. Just go to the App Store or Google Play, and search for “Instagram.” Once you find the app, tap “Install” and wait for it to download. Once it’s finished downloading, you can open the app and start using it.

Waarom kan ik geen foto's uploaden?

Als je een foto wilt uploaden, moet je de URL van de foto opgeven. Dit kan niet lokaal op je computer staan, maar moet op een webserver. Als je een foto wilt uploaden vanaf je computer, moet je de foto eerst uploaden naar een webserver en dan de URL opgeven.

Door Peggir

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je foto's van je telefoon op een USB-stick? :: Waarom kan ik bericht niet delen in verhaal Instagram?
Handige links