Huis > H > Hoe Zet Je Iets Op Je Tijdlijn?

Hoe zet je iets op je tijdlijn?

Klassieke ervaring voor mobiele browser

Ga naar het profiel van je vriend. Scrol omlaag naar Berichten en tik op Schrijf op de tijdlijn van [naam]. Tik op Plaatsen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is het om iets te laten 3D printen?

Hoeveel kost 3D-printen in Nederland? De prijs voor een cm3 is 0,10. Wij durven te zeggen dat wij de laagste prijs in Nederland hebben.

Men kan zich ook afvragen: hoeveel foto's kun je op facebook zetten?

Tik bovenaan op om de bibliotheek van je telefoon te bekijken. Tik op . Selecteer maximaal 10 foto's en video's uit de bibliotheek van je telefoon. Je kunt aanpassen hoe foto's en video's worden bijgesneden door erop te tikken en daarna het scherm aan te raken om aan te passen hoe ze in het kader passen. Dus, hoe haal ik mijn foto's van facebook? Je kunt alleen foto's verwijderen die jij zelf hebt geüpload. Klik op de foto zodat deze groter wordt en er een menubalk onder de foto verschijnt. Klik op Opties en kies Deze foto verwijderen. De foto is definitief verwijderd nadat je op verwijderen hebt geklikt.

Mensen vragen ook: hoe foto verwijderen facebook iphone?

De Facebook app voor iPhone heeft momenteel geen manier om foto's te verwijderen. De workaround is om naar de website op een computer te gaan en daar de foto's te verwijderen. Waarom kan ik geen bestanden uploaden? Er zijn een paar redenen waarom u geen bestanden kunt uploaden:
Het bestand kan te groot zijn. De meeste sites hebben een limiet op de bestandsgrootte, dus als uw bestand te groot is, wordt het niet geüpload.
Het bestand kan het verkeerde formaat hebben. Controleer of u een bestand probeert te uploaden dat de site accepteert.
Er kan een probleem zijn met de website. Als u op meerdere sites geen bestanden kunt uploaden, kan er een probleem zijn met uw internetverbinding.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik iets in favorieten in Windows 10?

Om een website aan de favorieten toe te voegen, opent u de website, klikt u op de knop met de ster rechtsboven om de site aan uw favorieten toe te voegen, en vervolgens selecteert u de werkbalk Favorieten onder de optie Maken in.

Kan JPG niet uploaden?

Er kan ook een foutmelding verschijnen als het afbeeldingsbestand dat u uploadt beschadigd is. Om dit probleem op te lossen, moet u uw bestand opnieuw openen in een fotobewerkingsprogramma en het opnieuw opslaan als JPEG of PNG voordat u het opnieuw uploadt. Vervolgens, kan geen album maken op facebook? Nieuw album op Facebook

  • Open uw eigen profiel.
  • Klik op Foto's.
  • Klik op het tabblad Albums.
  • Klik op Album Maken.
  • Links in beeld verschijnen opties voor het album.
  • Bovenaan staat 'Vrienden'.
  • Klik op Albumnaam en typ een albumnaam.
  • Klik op Foto's of Video's uploaden om foto's en/of video's toe te voegen aan het album.

Je kunt ook vragen kan ik voorkomen dat mensen mijn berichten delen op facebook?

Hoe los je dit op? Ga naar de instellingen van jouw pagina en vink deze optie uit. Deze optie staat onder chatberichten. (zie afbeelding) Vanaf nu kun je weer berichten delen. Dit in overweging nemend, kun je taggen uitzetten? Turning tags off is not possible. Tags are used to categorize content on websites and are necessary for proper website functioning.

Wie heeft mijn bericht gedeeld?

De persoon die jouw bericht heeft gedeeld, is te zien in de lijst met 'gedeelde contacten' in het bericht. Als je het bericht opent, zie je bovenaan de lijst met contacten met wie het bericht is gedeeld.

Door Dierolf

Vergelijkbare artikelen

Hoe foto bijvoegen Bij mail? :: Hoe kan ik een foto van internet afhalen?
Handige links