Huis > W > Wie Kan Zien Wat Er Op Mijn Tijdlijn Staat?

Wie kan zien wat er op mijn tijdlijn staat?

Als je inhoud plaatst, kunnen mensen in het publiek het bericht mogelijk in alle Facebook-producten zien. Als je iemand in een bericht tagt, kunnen de vrienden van de getagde persoon het bericht mogelijk ook zien. Als je ervoor hebt gekozen je profiel te vergrendelen, zijn je opties voor delen beperkter.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dienovereenkomstig, wat betekent vriendenlijst niet toegankelijk?

Als je iemand toevoegt aan je lijst Niet toegankelijk ben je nog steeds vrienden met diegene op Facebook, maar kan hij of zij alleen je openbare informatie (bijvoorbeeld je openbare berichten en profielgegevens) en berichten zien waarin je hem of haar tagt. Wat dit betreft, wie bekijkt mijn facebook 2021? Nee, Facebook geeft mensen niet de mogelijkheid om te zien wie hun profiel heeft bekeken. Toepassingen van derden bieden deze functie ook niet. Als je een app ziet die beweert deze functie wel te bieden, vragen we je de app te rapporteren.

Daarvan, waarom kan ik geen video's bekijken?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen video's kunt bekijken. Eén reden kan zijn dat uw internetverbinding niet sterk genoeg is om video-inhoud te streamen. Een andere mogelijkheid is dat er een probleem is met de website of app die u gebruikt om video's te bekijken. Soms zijn video's ook niet beschikbaar vanwege problemen met auteursrechten. Kan geen video afspelen Google Chrome? Als u problemen hebt met het afspelen van video's in Chrome, wordt dit meestal veroorzaakt door een van de volgende problemen:
Verouderde Chrome-browser: Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van Chrome gebruikt.
Verouderde Adobe Flash Player: Update Flash Player naar de laatste versie.
Ontbrekende of beschadigde videocodec: Installeer de ontbrekende codec of installeer Chrome opnieuw.
Als u nog steeds problemen ondervindt, probeer dan uw computer opnieuw op te starten en probeer de video opnieuw af te spelen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Kan geen media afspelen?

Als er problemen optreden met het invoegen of afspelen van media, hebt u mogelijk niet de juiste codec geïnstalleerd. Iemand stuurt u bijvoorbeeld een PowerPoint-presentatie waarin media zijn ingevoegd die zijn gebaseerd op een codec die niet beschikbaar is op uw pc. Wat dit betreft, hoe krijg ik mijn geschiedenis terug? Je geschiedenis bekijken

  1. Tik rechtsboven op Meer. Geschiedenis. Als de adresbalk onderaan staat, veeg je omhoog op de adresbalk. Tik op Geschiedenis .
  2. Als je een site wilt bezoeken, tik je op het item. Als je de site op een nieuw tabblad wilt openen, tik je op het item en houd je dit vast. Tik rechtsboven op Meer.

Daarvan, waar blijft verwijderde geschiedenis?

Google History kan al je bladwijzers en geschiedenis terugzetten, volg daarvoor de volgende stappen: Ga naar Google History > Log in met je Google account. Hier krijg je een overzicht van alle geschiedenis in Chrome met datum en tijd. Hoe lang blijven zoekopdrachten bewaard? Zoekopdrachten worden ongeveer dertig dagen bewaard. Dit kan variëren per zoekmachine.

Waar vind je opgeslagen video's op Facebook?

Als je een video op Facebook wilt opslaan, klik je eerst op de video die je wilt opslaan. Vervolgens klik je op de optie 'Opslaan' onder de video. De video wordt dan opgeslagen in je Facebook-video's.

Door Estele

Vergelijkbare artikelen

Kan je een insta post voor iemand verbergen? :: Hoe kan ik zien met wie iemand vrienden is geworden op Facebook?
Handige links