Huis > H > Hoe Verwijder Je Alle Fotos In Een Keer?

Hoe verwijder je alle fotos in een keer?

Foto's en video's verwijderen

  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik op een foto of video die je wilt verplaatsen naar de prullenbak en houd deze vast. Je kunt meerdere items selecteren.
  4. Tik bovenaan op Verwijderen .

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan ik 2 keer WhatsApp?

U kunt slechts één telefoonnummer gebruiken om uw account te verifiëren. Als u een dual-sim telefoon heeft, kunt u maar één nummer verifiëren. U kunt geen account hebben met meer dan één telefoonnummer.

Trouwens, kan ik verwijderde foto's terughalen iphone?

Verwijderde foto's terugzetten

Open Foto's en tik op het tabblad 'Albums'. Scrol omlaag, tik op het album 'Recent verwijderd' en tik vervolgens op 'Selecteer'. Tik op de foto of video die u wilt bewaren of tik op 'Zet alles terug'. Tik opnieuw op 'Zet terug' om te bevestigen.
Je kunt ook vragen hoe synchroniseer ik mijn apple apparaten? Ga op je computer naar iTunes, selecteer het apparaat in kwestie en klik op Overzicht. Ga naar Opties, zet een vinkje bij Synchroniseer deze [apparaat] via Wi-Fi en bevestig je keuze door op Pad toe of Synchroniseer te drukken. Voortaan kun je vanaf je computer of iOS apparaat de synchronisatie in gang zetten.

Dienovereenkomstig, hoe synchroniseer ik mijn foto's?

Als u uw foto's wilt synchroniseren, moet u uw apparaat op een computer aansluiten en fotosynchronisatiesoftware gebruiken om de foto's over te dragen. Dienovereenkomstig, hoe kan ik mijn iphone synchroniseren? De eenvoudigste manier om uw iPhone te synchroniseren is door iCloud te gebruiken. iCloud is een cloud-gebaseerd opslagsysteem dat uw apparaten draadloos synchroniseert. Om iCloud te gebruiken, moet u een Apple ID hebben en verbonden zijn met het internet. iCloud maakt dagelijks automatisch een back-up van uw apparaat via Wi-Fi, zodat u uw apparaat kunt herstellen als het ooit verloren, beschadigd of vervangen is.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Waarom worden mijn foto's niet geupload?

Een foto of video wordt misschien niet geüpload als deze niet voldoet aan de vereisten: Foto's mogen niet groter zijn dan 75 MB of 100 megapixel. Video's mogen niet groter zijn dan 10 GB. En nog een vraag, hoe zet ik alle foto's in de cloud? Uw foto's en video's in iCloud bewaren

Met iCloud-foto's kunt u meer ruimte beschikbaar maken op uw apparaat en zo toegang hebben tot uw hele collectie, waar u ook bent. Aan de slag met iCloud-foto's: Tik op 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud' > 'Foto's'. Schakel iCloud-foto's in.

Hoe kom ik bij mijn foto's in de cloud?

Toegang tot iCloud-foto's

  1. Open de app Foto's.
  2. Tik op het tabblad 'Bibliotheek' om uw foto's te bekijken.
  3. Tik op het tabblad 'Albums' om 'Mijn albums', 'Gedeelde albums', 'Personen en plaatsen', 'Mediatypen' en 'Hulpprogramma' te zien. U kunt ook meer lezen over materiaal dat u deelt met anderen.
Dienovereenkomstig, hoe zet je synchroniseren uit? Om de synchronisatie uit te schakelen, moet je naar de instellingen van je apparaat gaan. Voor de meeste apparaten is dit te vinden in de algemene instellingen. Vanuit hier moet je naar de optie "Accounts" of "Synchronisatie" zoeken. Als je deze vindt, kun je de schakelaar naast elk account dat je wilt uitschakelen, omzetten naar uit.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik mijn iphone synchroniseren met mijn ipad?

Om je iPhone met je iPad te synchroniseren, heb je een aantal verschillende opties. Je kunt bijvoorbeeld iCloud gebruiken of je kunt een kabel gebruiken om de twee apparaten met elkaar te verbinden.

Door Jens

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik Windows Photo Viewer? :: Wat is Fotostream op je iPhone?
Handige links