Huis > W > Wat Is Fotostream Op Je Iphone?

Wat is Fotostream op je iPhone?

Uw foto's bekijken in 'Mijn fotostream'

  1. iPhone, iPad of iPod touch. iOS 8 of hoger: tik op 'Foto's' > 'Albums' > 'Mijn fotostream'.
  2. Mac. Ga naar 'Foto's' > 'Albums' > 'Mijn fotostream'.
  3. Apple TV.
  4. Windows-computer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dus, hoe zet ik fotostream uit op iphone?

Uw Fotostream-foto's blijven op uw iOS-apparaat verschijnen totdat de foto's uit iCloud worden verwijderd, tenzij u Fotostream uitschakelt op het apparaat. Kies 'iPhoto' > 'Voorkeuren' en klik vervolgens op 'Fotostream'. Schakel 'Schakel Fotostream in' uit en klik vervolgens op 'Schakel uit'. Men kan zich ook afvragen: kan ik mijn fotostream verwijderen? Op een iPhone, iPad of iPod touch

Tik op 'Selecteer'. Tik op een of meer foto's. U ziet een vinkje bij de geselecteerde foto's. Tik op de knop 'Prullenmand' .

Trouwens, hoe synchroniseer ik mijn iphone foto's?

Ervan uitgaande dat u uw iPhone foto's naar een computer wilt synchroniseren:
Om foto's van je iPhone naar je computer te synchroniseren, moet je iTunes op je computer geïnstalleerd en bijgewerkt hebben. Zodra u iTunes heeft geopend, sluit u uw iPhone aan op uw computer met een Lightning-kabel. Zodra uw iPhone is aangesloten, klikt u op het apparaatpictogram in de linkerbovenhoek van iTunes. Dit opent de instellingenpagina van het apparaat. Klik in de linker zijbalk op "Foto's". Aan de rechterkant van het iTunes-venster vinkt u het vakje naast "Foto's synchroniseren" aan. U kunt ervoor kiezen om alle foto's of alleen geselecteerde albums te synchroniseren. Om specifieke albums te selecteren, klikt u op het keuzerondje "Geselecteerde albums" en vinkt u vervolgens het vakje aan naast de albums die u wilt synchroniseren. Zodra je je instellingen hebt aangepast, klik je op de knop "Toepassen" rechtsonder in het iTunes-venster. Je foto's worden nu gesynchroniseerd met je computer. Waarom niet alle foto's in iCloud? Er zijn een paar redenen waarom niet alle foto's in iCloud verschijnen. Eén reden kan zijn dat de iCloud-fotobibliotheek niet op alle apparaten is ingeschakeld. Een andere reden kan zijn dat er niet genoeg opslagruimte in iCloud is om alle foto's te plaatsen. Ten slotte kunnen sommige foto's zijn uitgesloten van de iCloud-back-up als ze al in een andere cloudservice zijn opgeslagen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Wat is het verschil tussen iPhoto en foto's?

Het grootste verschil tussen iPhoto en de app Foto's voor Mac is hoe ze werken. Zoals we eerder zeiden, lijkt Photos op Mac veel op de Photos-app op iOS. iPhone- en iPad-gebruikers zijn bekend met het synchroniseren van foto's van Foto's naar iCloud Fotobibliotheek. Hoe synchronisatie tussen iPhone en iPad stoppen? Dat is geen probleem. Dit is heel eenvoudig in te stellen bij de App instellingen. Die bereik je via icloud->Documenten/gegevens. Schuif de knop Documenten/gegevens uit en je iPhone/iPad zal niet meer synchroniseren.

Hoe haal je foto's terug uit iCloud?

Ga naar Instellingen op iCloud.com en klik op 'Herstel bestanden' (in het gedeelte 'Geavanceerd'). Selecteer elk bestand dat je wilt herstellen of kies 'Selecteer alles'. Klik op 'Herstellen'. Trouwens, waarom kan ik geen foto's verwijderen van iphone? Als je een foto wilt verwijderen van je iPhone, ga je naar de Foto's-app en tik je op de foto die je wilt verwijderen. Vervolgens tik je op 'Trash can' ícon in de rechterbovenhoek van het scherm. Er zal een pop-up verschijnen waarin staat: "Are you sure you want to delete this photo?" Als je op 'Delete Photo' tikt, wordt de foto verwijderd.

Hoe verwijder ik Burst foto's?

Om een ​​Burst-foto te verwijderen, ga je naar de foto in de Burst-map en tik je op het selectievakje bovenaan. Vervolgens tik je op de optie Verwijderen onder in het scherm.

Door Giefer

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je alle fotos in een keer? :: Wat te doen met negatieven van foto's?
Handige links