Huis > W > Welke Van Onderstaande Functies Geeft Het Totaal Van De Waardes Die Aan Een Bepaald Criterium Voldoen?

Welke van onderstaande functies geeft het totaal van de waardes die aan een bepaald criterium voldoen?

Gebruik AANTAL. ALS, een van de statistische functies, om het aantal cellen te tellen die voldoen aan een criterium, bijvoorbeeld om te tellen hoe vaak een bepaalde plaats voorkomt in een lijst met klanten. Simpel gezegd betekent AANTAL.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Hoe als functie gebruiken?

Gebruik de functie ALS, een van de logische functies, om één waarde te retourneren als een voorwaarde waar is en een andere waarde als de voorwaarde onwaar is. Bijvoorbeeld: =ALS(A2>B2;"Budget overschreden";"OK") =ALS(A2=B2;B4-A4,"") Bovendien, hoe bereken je een procent in excel? Percentages berekenen

  1. Klik op een lege cel.
  2. Typ =42/50 en druk op Return. Het resultaat is 0,84.
  3. Selecteer de cel met het resultaat uit stap 2.
  4. Klik op het tabblad Start op . Het resultaat is 84,00%, het percentage juiste antwoorden in de toets.

Je kunt ook vragen hoe vaak komt dezelfde waarde voor excel?

In Excel kunt u de functie COUNTIF gebruiken om te tellen hoe vaak een bepaalde waarde voorkomt. Als u bijvoorbeeld wilt tellen hoe vaak de waarde "5" voorkomt in een cellenbereik, gebruikt u de volgende formule: =COUNTIF(bereik,"5"). Hoe kan ik in Excel een letter optellen? Er zijn twee verschillende manieren waarop u een letter kunt toevoegen in Excel. De eerste manier is om de letter gewoon te typen in de cel waar je hem wilt hebben. De tweede manier is om de CONCAT functie te gebruiken. Met de CONCAT-functie kunt u twee of meer cellen samenvoegen. Om de CONCAT-functie te gebruiken, typ je het volgende in de cel waar je de nieuwe gecombineerde cel wilt hebben:
=CONCAT(cell1, cell2)
Vervang cell1 en cell2 door de cellen die je wilt combineren.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Hoe maak je een ja of nee vervolgkeuzelijst met kleur in Excel?

Selecteer de lijst die u wilt vullen met de vervolgkeuzelijst JA of NEE en klik op Kutools > Keuzelijst > Gekleurde vervolgkeuzelijst om deze functie in te schakelen. Hoe geef je in Excel een kleur geven bij bepaalde waarde? Een kleur geven bij een bepaalde waarde gaat als volgt:

  1. Ga op een cel staan.
  2. Klik Voorwaardelijke opmaak en kies Markeringsregels voor cellen.
  3. Kies bijvoorbeeld Tussen… en geef waarde op en kleur.

Men kan zich ook afvragen: waarom werkt voorwaardelijke opmaak niet?

Voorwaardelijke opmaak wordt niet meer toegepast nadat de eerste voorwaarde waar is. Alle regels voor voorwaardelijke opmaak blijven echter beschikbaar in de werkmap en worden toegepast wanneer de werkmap opnieuw wordt geopend in Excel 2007 en hoger, tenzij de regels zijn bewerkt in Excel 97-2003. Dus, hoe voorwaardelijke opmaak doortrekken? Om conditional formatting toe te passen, moet je eerst een paar eenvoudige stappen volgen. Ten eerste moet je het veld selecteren waarop je de conditie wilt toepassen. Vervolgens moet je naar het tabblad "opmaak" gaan en klikken op de knop "voorwaardelijke opmaak". Er zal nu een nieuw venster verschijnen waarin je de gewenste condities kunt instellen. Nadat je de condities hebt ingesteld, klik je op de knop "opslaan" om de wijzigingen door te voeren.

Hoe filter je op kleur in Excel?

Om te filteren op kleur in Excel, ga je naar het tabblad 'Data' en klik je op 'Filter'. Vervolgens zie je een kolom met alle kolommen in je document. Klik op de kolom waarin je wilt filteren en selecteer 'Filter op kleur'. Er verschijnt een menu waarin je de gewenste kleur kunt selecteren.

Door Biron Kniesel

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik de Fn-toets uit? :: Hoe kan je AirPods opnieuw instellen?
Handige links