Huis > K > Kan Je Douchen Met Een Samsung Galaxy Watch?

Kan je douchen met een Samsung Galaxy watch?

Ten slotte zal de Watch 4 Classic voorzien worden van een 5 ATM certificering, wat inhoudt dat je het slimme horloge gewoon kunt omhouden tijdens het douchen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke 3D bril voor Samsung TV?

De SSG-5100GB/XC is een actieve 3D-bril voor gebruik met diverse TV's.

Kan je zwemmen met smartwatch?

De meeste smartwatches kunnen wel gebruikt worden om te zwemmen maar niet voor duiken en ver onder water te zitten. De beste smartwatch die waterdicht is, is de Garmin Vivoactive 4 die veel van je zwemactiviteiten op het scherm weergeeft zoals je tijd, afstand, temperatuur en veel meer. Kan je betalen met Samsung Watch 3? In een winkel betalen

op je horloge. Houd je horloge boven de contactloze betaalautomaat totdat je een geluid hoort of je horloge trilt. Selecteer Krediet als daarom wordt gevraagd, ongeacht welk type kaart je gebruikt. Voor transacties met pinpassen moet je misschien een pincode opgeven.

Kan de Samsung Galaxy Watch tegen water?

Ja, de Samsung Galaxy Watch is waterbestendig. Het heeft een waterdichtheid van 5 ATM of 50 meter, wat betekent dat het bestand is tegen spatten, regen en korte onderdompeling in water. Het is echter niet geschikt om mee te zwemmen of te duiken. Kan de Samsung Watch 4 tegen water? Ja, de Samsung Watch 4 is waterbestendig. Het heeft een waterbestendige rating van IP68, wat betekent dat het kan worden ondergedompeld in maximaal 1,5 meter water gedurende 30 minuten.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je 5G aan op een Samsung?

Het icoon moet ingedrukt worden voor het menu. Druk op geavanceerd. De indicator naast Overdracht naar mobiele gegevens kan worden in- of uitgeschakeld.

Men kan zich ook afvragen: kun je douchen met galaxy watch 4?

Waterdichtheid en robuustheid

De Samsung Galaxy Watch 4 heeft een 5ATM + IP68 classificering. Hiermee is de smartwatch bestand tegen activiteiten in het water zoals zwemmen en douchen. Het horloge is niet geschikt om mee te duiken.
Daarvan, welke smartwatch voor zwemmen? zwemmen

De volgende horloges hebben een plek gekregen in dit artikel:

  • Polar Vantage.
  • Garmin Swim 2.
  • Swimmo Swimming smart watch.
  • Garmin Forerunner 935.

Welk sporthorloge voor zwemmen?

Welk sporthorloge is het meest geschikt voor zwemmen in open water? Voor het zwemmen in open water is het belangrijk dat een sporthorloge beschikt over een goed, accuraat GPS-systeem dat ook in het water werkt. Het beste horloge hiervoor is de Garmin Forerunner 945. Trouwens, hoe weet je of een horloge waterdicht is? Er zijn verschillende manieren om te bepalen of een horloge waterdicht is. Allereerst moet je kijken naar de aanduiding op het horloge. Sommige horloges hebben een waterproof label, wat betekent dat het horloge getest is en aan de gestelde eisen voldoet. Als er geen waterproof label op het horloge staat, betekent dit niet noodzakelijkerwijs dat het horloge niet waterdicht is. Sommige horloges zijn namelijk waterbestendig tot een bepaalde diepte of tijd.
Een andere manier om te bepalen of een horloge waterdicht is, is door te kijken naar het type sluiting. Horloges met een draaibare sluiting zijn meestal waterdicht tot een bepaalde diepte. Horloges met een drukknoopsluiting zijn over het algemeen niet waterdicht.

Kan je betalen met Samsung Galaxy watch?

Je kunt niet met je Samsung Galaxy-horloge afrekenen. Dit komt omdat de NFC-functie (Near Field Communication) die nodig is voor contactloos betalen, niet in de Galaxy Watch is ingebouwd.

Door Keith

Vergelijkbare artikelen

Kan je douchen met Samsung Watch 4? :: Hoe zet je contacten over van SIM naar telefoon?
Handige links