Huis > K > Kan Je Douchen Met Samsung Watch 4?

Kan je douchen met Samsung Watch 4?

Ten slotte zal de Watch 4 Classic voorzien worden van een 5 ATM certificering, wat inhoudt dat je het slimme horloge gewoon kunt omhouden tijdens het douchen. Daarnaast zal Samsung haar smartwatch voor het eerst voorzien van een MIL-STD810G certificering, wat inhoudt dat het horloge ook bestand is tegen een val.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke 3D bril voor Samsung TV?

De SSG-5100GB/XC is een actieve 3D-bril voor gebruik met diverse TV's.

Kun je zwemmen met de Samsung Galaxy watch?

Het horloge heeft ook een waterdichtheid van 5ATM, wat betekent dat het horloge tot 50 meter diep waterdicht is. Het horloge is hierdoor perfect te gebruiken tijdens het zwemmen, ook bij duiken in het water. Wat is Watervergrendeling? Watervergrendeling Apple Watch activeren

Wanneer je met de Series 2 of nieuwer wil gaan zwemmen, snorkelen of douchen raadt Apple wel aan om de watervergrendeling te activeren. Dit zorgt ervoor dat het slimme horloge alleen de wijzerplaat laat zien en je Watch beschermd wordt tegen het water.

Dit in overweging nemend, is de samsung galaxy watch waterdicht?

De Samsung Galaxy Watch is niet waterdicht. Het heeft een IP68-classificatie, wat betekent dat het bestand is tegen stof en water, maar het is niet waterdicht. Trouwens, wat kun je met een samsung galaxy watch 4? De Samsung Galaxy Watch 4 is een veelzijdige smartwatch die uw fitness kan bijhouden, uw hartslag kan controleren en meldingen kan geven voor inkomende oproepen en berichten. U kunt er ook smart home-apparaten mee bedienen, betalen voor artikelen met Samsung Pay en apps downloaden uit de Samsung App Store.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je 5G aan op een Samsung?

Het icoon moet ingedrukt worden voor het menu. Druk op geavanceerd. De indicator naast Overdracht naar mobiele gegevens kan worden in- of uitgeschakeld.

Je kunt ook vragen kan whatsapp op samsung galaxy watch 4?

De Samsung Galaxy Watch 4 en de Galaxy Watch Active 2 hebben wat support voor Whatsapp. In tegenstelling tot Whatsapp bij een Apple Watch of bij WearOS kan je bij de Samsung-modellen berichten van Whatsapp aflezen en erop reageren. Je kunt reageren met zowel automatische antwoorden als zelfgeschreven berichten. Daarvan, kun je zwemmen met smartwatch? De meeste smartwatches kunnen wel gebruikt worden om te zwemmen maar niet voor duiken en ver onder water te zitten. De beste smartwatch die waterdicht is, is de Garmin Vivoactive 4 die veel van je zwemactiviteiten op het scherm weergeeft zoals je tijd, afstand, temperatuur en veel meer.

Kan ik zwemmen met Galaxy Watch Active 2?

De Active 2 heeft een hele hoge waterbestendigheid en kan met een gerust hart bij het zwemmen gedragen worden. Kan mijn smartwatch tegen water? Yes, most smartwatches are water-resistant, which means they can withstand exposure to water but are not meant to be submerged in water for long periods of time or at depths greater than a few feet. There are a few smartwatches that are designed for swimming, but these are generally more expensive and not as common.

Trouwens, wat betekent druppel op watch?

Drop on watch betekent dat er iets vanuit de lucht op je horloge valt. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als je horloge uit je zak vallt of als je ergens tegenaan stoot.

Door Eipper Dressel

Vergelijkbare artikelen

Kan de Apple Watch 6 tegen water? :: Kan je douchen met een Samsung Galaxy watch?
Handige links