Huis > H > Hoe Krijg Je Hbo In Nederland?

Hoe krijg je HBO in Nederland?

HBO biedt zijn dienst aan in drie verschillende pakketten: een regulier tv-abonnement, op een apparaat thuis streamen via HBO Now of overal streamen met HBO Go, dat een gratis toevoeging is aan het tv-abonnement. Maar de twee essentiële vereisten zijn een Amerikaanse kabelprovider en een Amerikaanse creditcard.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe duur is HBO Max?

HBO Max is vanaf beschikbaar in Nederland in de vorm van 2 abonnementen: Basic en Standaard. Het Basic abonnement kost 5.99 euro per maand en voor het Standaard abonnement betaal je iets meer, namelijk 7,99 euro per maand. Bovendien, wat is er op videoland te zien? Videoland is een online dienst, waarmee voor een vast bedrag per maand, onbeperkt naar films en series gekeken kan worden. Het Videoland aanbod bestaat uit films en series uit verschillende genres en wordt regelmatig vernieuwd. Zowel voor kinderen als voor volwassenen zijn films en series beschikbaar bij Videoland.

Trouwens, welke series zijn er op videoland?

Er zijn veel series op Videoland. Enkele van de meest populaire zijn:
-Breaking Bad
-The Walking Dead
-Game of Thrones
-The Sopranos
-The Wire... Welke Nederlandse series op Videoland? Er zijn veel Nederlandse series op Videoland, maar enkele van de populairste zijn:
-De Eetclub
-Gooische Vrouwen
-Flikken Maastricht
-Temptation Island
-Lekkerste Baan
Dit zijn slechts enkele van de populairste Nederlandse series op Videoland. Er zijn er nog veel meer, dus ontdek alles wat Videoland te bieden heeft!

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Is Game of Thrones van Ziggo afgehaald?

Toegevoegd door moderator: HBO lanceert in 2022 haar eigen streamingdienst 'HBO Max'. Daarom zijn de meeste HBO-series en films vanaf 1 januari 2022 niet langer onderdeel van het Movies & Series (X)L-pakket. Ontdek hier het compleet vernieuwde Movies & Series (X)L aanbod. Dit in overweging nemend, hoeveel heeft het gekost om game of thrones te maken? Ter vergelijking: de 30 miljoen per aflevering is het dubbele van wat HBO neerlegde voor de episodes van het laatste seizoen van Game of Thrones. Het bedrag ligt ook een stuk hoger dan de eerdere seizoenen van Stranger Things.

Bovendien, wat zit er in ziggo movies en series?

Movies & Series L is een uitgebreid tv-pakket van Ziggo. Honderden films en series On Demand. Series als Californication en Ray Donovan hoef je dus niet te missen. Kijk On Demand wanneer je wilt met je interactieve mediabox of op je smartphone met de Ziggo GO app. En nog een vraag, wat betekent games of thrones? Ik weet het niet.

Daarvan, hoeveel uur zit er in game of thrones?

Er zitten 80 uur in Game of Thrones.

Door Fidelas Jones

Vergelijkbare artikelen

Hoe programmeer je een game? :: Hoe kan ik GoT kijken zonder Ziggo?
Handige links