Huis > H > Hoeveel Kost Een Abonnement Op Xbox One?

Hoeveel kost een abonnement op Xbox One?

Krijg je eerste maand voor € 1, daarna voor € 12,99/mnd. Lidmaatschap wordt automatisch verlengd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik een microsoft account verwijderen?

Selecteer Start> Instellingen> Accounts> e-mailaccounts & accounts. Selecteer het account dat u wilt verwijderen en selecteer vervolgens Verwijderen. Men kan zich ook afvragen: wat is een xbox profiel? Je hebt een account nodig om games te spelen en toegang te krijgen tot andere ervaringen op je Xbox-console, Windows-pc en mobiele Xbox-apps. Als je nog geen account hebt, kun je deze gratis maken.

Dienovereenkomstig, hoe maak ik een xbox account aan?

Om een Xbox-account aan te maken, moet u een geldig e-mailadres en geboortedatum opgeven en een unieke gebruikersnaam en wachtwoord maken. Je moet ook akkoord gaan met de Xbox Live gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid. Zodra u deze stappen hebt doorlopen, wordt uw account aangemaakt en krijgt u toegang tot de Xbox Live-service. Kan niet meer inloggen met mijn Microsoft-account? Als u problemen ondervindt bij het aanmelden met uw Microsoft-account, kunt u een paar dingen proberen.
Controleer eerst of u het juiste e-mailadres en wachtwoord gebruikt. Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u het opnieuw instellen door naar de pagina Wachtwoord opnieuw instellen Microsoft-account te gaan.
Als u nog steeds problemen ondervindt, is het mogelijk dat uw account is vergrendeld. Dit kan gebeuren als u te vaak een verkeerd wachtwoord invoert. Als uw account is vergrendeld, moet u contact opnemen met de klantenservice van Microsoft om weer toegang te krijgen.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Dus, wat is mijn gebruikersnaam?

Een gebruikersnaam is nodig om in te loggen bij internetdiensten. Soms wordt de naam toegewezen door de dienst en soms mag de gebruiker er zelf een verzinnen. Vaak is de gebruikersnaam een e-mailadres, maar het kan ook een naam of een willekeurig letter- of cijfercombinatie zijn. Waar vind ik het wachtwoord van mijn Microsoft-account? Surf in de browser naar login.live.com/ Typ het e-mailadres van het account. Klik op Volgende. Klik op Wachtwoord vergeten?

Wat dit betreft, hoe kun je zien of je nog xbox live hebt?

Druk op de controller op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteer vervolgens Profiel en systeem > Instellingen > Account > Abonnementen. Dit in overweging nemend, heb ik nog xbox live gold? Ja, je hebt nog steeds Xbox Live Gold.

Wat dit betreft, is xbox live gratis?

De dienst Xbox Live is niet gratis. Om gebruik te kunnen maken van de online functionaliteiten van je Xbox One of Xbox 360 console, heb je een abonnement op Xbox Live Gold nodig. Dit abonnement kost €7,99 per maand, of €59,99 per jaar. Daarnaast zijn er ook abonnementen voor Xbox Live Silver, maar deze bieden geen toegang tot online multiplayer games.

Door Ines Corzatt

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je meer ruimte op je Xbox? :: Hoe Xbox Gamertag veranderen?
Handige links