Huis > H > Hoe Zet Je Een Video In Google Documenten?

Hoe zet je een video in Google Documenten?

Klik op de plek waar je het bestand wilt invoegen. Klik linksboven op Invoegen en kies het type bestand dat je wilt toevoegen. Kies een agenda, diagram, bestand, kaart of YouTube-video en klik op Selecteren of Opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Hoe verstuur je iets via Google Drive?

Een Google Drive-bijlage verzenden

  1. Open Gmail op je computer.
  2. Klik op Opstellen.
  3. Klik op Google Drive .
  4. Selecteer de bestanden die je wilt bijvoegen.
  5. Kies onder aan de pagina hoe je het bestand wilt verzenden:
  6. Klik op Invoegen.
En nog een vraag, wat moet er allemaal in een inhoudsopgave? Een inhoudsopgave is een overzicht van alle hoofdstukken en paragrafen van een papieren boek, tijdschrift of document of van een niet-papieren document, waarbij de bladzijdenummers vermeld zijn.

Heeft de inhoudsopgave een paginanummer?

De inhoudsopgave (TOC) heeft meestal een paginanummer, hoewel dit in sommige gevallen kan worden weggelaten. Het paginanummer helpt de lezer de TOC snel te vinden wanneer hij door de pagina's van een document bladert. De TOC kan genummerd zijn met Romeinse cijfers, als hij vóór de hoofdtekst staat, of met Arabische cijfers, als hij na de hoofdtekst staat. Waar moet de paginanummering beginnen? De paginanummering moet beginnen op de titelpagina.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Waar vind ik de optie inhoudsopgave bijwerken?

Een inhoudsopgave bijwerken

  1. Ga naar Verwijzingen >Tabel bijwerken.
  2. Selecteer een van de volgende opties: Alleen paginanummers bijwerken Hiermee worden alleen de pagina's bijgewerkt waar de koppen op staan en worden wijzigingen in de koptekst genegeerd.
  3. Selecteer OK.
Daarvan, kan inhoudsopgave niet bijwerken? Inhoudsopgave bijwerken met nieuwe hoofdstukken

Om de inhoudsopgave bij te werken nadat je wijzigingen in het document hebt gemaakt, klik je ergens in het vak van de inhoudsopgave. Boven de titel verschijnt nu de knop Bijwerken. Klik hierop en kies voor Alleen paginanummers bijwerken.

Hoe maak je een kruisverwijzing in Word?

De kruisverwijzing invoegen

Klik op het tabblad Invoegen op Kruisverwijzing. Klik in het vak Verwijzingstype op de vervolgkeuzelijst om het item te kiezen waarnaar u een koppeling wilt maken. De lijst met beschikbare items is afhankelijk van het type item (kop, paginanummer enzovoort) waarnaar u een koppeling maakt.
Wat is een ondertitel Word? Een ondertitel is een woord of zin die onder een hoofd- of koptekst staat. De ondertitel geeft nadere uitleg of verduidelijking over de inhoud van de tekst.

Trouwens, hoe maak je een horizontale lijn in word?

Om een horizontale lijn in Word te maken, ga je naar de tab 'Invoegen' en klik je vervolgens op 'Lijn'. Er zal nu een lijn in je document worden geplaatst die je naar wens kunt verplaatsen of aanpassen.

Door Birck Shadhana

Vergelijkbare artikelen

Wat is gearchiveerd in Gmail? :: Hoe maak je een inhoudsopgave in Google Documenten?
Handige links