Huis > W > Wat Is Gearchiveerd In Gmail?

Wat is gearchiveerd in Gmail?

Dit wikiHow-artikel laat je zien hoe je e-mailberichten kunt bekijken die je in Gmail gearchiveerd hebt. Gmail laat je je oude e-mailberichten archiveren zodat je inbox niet overvol raakt. Gearchiveerde berichten worden verborgen, maar blijven wel bewaard zodat je ze eventueel opnieuw kunt bekijken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe 2 Gmail accounts koppelen?

Het is niet mogelijk om verschillende accounts te combineren. U kunt uw gegevens per product overzetten van de ene account naar de andere. Als u een nieuw product wilt gebruiken, hoeft u geen nieuwe account aan te maken.

Daarvan, waar vind ik het archief?

Archief controleren en items terugzetten uit het archief

  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik onderaan op Bibliotheek. Archief.
  4. Selecteer een foto. Tik en houd vast om meerdere foto's te selecteren.
  5. Tik op Meer. Terugzetten uit archief.
Wat wil zeggen archiveren? Archiveren is het duurzaam toegankelijk maken en houden van informatie. Zodat deze nu en in de toekomst bruikbaar is. Voor iedereen die het recht heeft om de informatie in te zien. Niet alle informatie wordt blijvend bewaard.

Dit in overweging nemend, waar kan ik gearchiveerde chats vinden?

Gearchiveerde chats zijn beschikbaar in het chatarchief, te vinden in de linker zijbalk van de chatpagina. Om een gearchiveerde chat te bekijken, klikt u gewoon op de chatnaam. Waar vind ik mijn opgeslagen mails? Uw opgeslagen e-mails vindt u in de map Opgeslagen e-mail van uw account. Om toegang te krijgen tot deze map, logt u eerst in op uw account. Klik vervolgens op het tabblad "Mail" en selecteer "Opgeslagen Mail" in het uitklapmenu.

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Je kunt ook vragen hoe krijg ik gearchiveerde apps terug?

Een individuele chat of groepschat dearchiveren

  1. Scrol in het scherm CHATS helemaal naar boven.
  2. Tik op Gearchiveerd.
  3. Tik en houd de individuele chat of groepschat die je wilt dearchiveren ingedrukt.
  4. Tik bovenaan het scherm op Chat dearchiveren.
Vervolgens, hoe verwijder je gearchiveerde mails? E-mailberichten verwijderen i.p.v. archiveren

Kies nu bij 'Zet verwijdere berichten in' voor 'Verwijderd' in plaats van 'Archief'. Vanaf dat momenten worden de berichten gewist in plaats van gearchiveerd. De e-mails zijn dan terug te vinden inde prullenmand en niet meer in de Archief-map.

Trouwens, hoe kun je gearchiveerde chats verwijderen?

Stappen om gearchiveerde box te verwijderen

Open WhatsApp op je Android-apparaat. 2. Als u op zoek bent naar het verwijderen van het archiefvak, wat betekent dat u al een chat hebt gearchiveerd. Tik dus op dit vak Gearchiveerd bovenaan het scherm.
Dit in overweging nemend, waar vind ik archief op smartphone? Op een smartphone vind je het archief in de map "Instellingen".

Wat gebeurt er als je mail archiveert?

Als je e-mail archiveert, worden de e-mails verplaatst naar een archiefmap. De e-mails blijven in je e-mailprogramma bewaard, maar ze zijn niet meer zichtbaar in je inbox of andere map.

Door Margarette Lajaunie

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik archief op Iphone? :: Hoe zet je een video in Google Documenten?
Handige links