Huis > H > Hoe Een Gesprek Messenger Uit Archief Halen?

Hoe een gesprek Messenger uit archief halen?

Deze optie vind je boven je lijst van berichten aan de linkerkant van je scherm. Door hierop te klikken, verschijnt er een dropdownmenu. Klik op 'Gearchiveerd'. Hiermee open je de map met gearchiveerde berichten, van waaruit je berichten kunt gaan verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan bestand niet openen als archief?

Het gecomprimeerde archiefbestand kan worden gedownload of opnieuw worden gemaakt. Gebruik het WinRAR hulpprogramma om een ZIP-archief te herstellen.

En nog een vraag, hoe kom ik bij gearchiveerde chats?

Chatgesprek uit archief halen (Android)

Tik in WhatsApp op het tabblad Chats. Blader helemaal naar beneden. Tik op Gearchiveerde chats. Tik op het betreffende gesprek in en houd het even ingedrukt.
Trouwens, hoe archiveren ongedaan maken? Archiveren ongedaan maken

  1. Scrol naar de bodem van je gesprekkenlijst.
  2. Tik op Gearchiveerde gesprekken.
  3. Tik op het gesprek en houd vast, en veeg rustig naar links.
  4. Kies. Archiveren ongedaan maken.

Men kan zich ook afvragen: hoe kun je verwijderde berichten van messenger terughalen?

Er zijn een paar manieren om dit te doen. Een daarvan is het gebruik van een data recovery programma zoals Recuva. Een andere is contact opnemen met de klantenservice van de messenger service die u gebruikt en kijken of ze een manier hebben om verwijderde berichten terug te halen. Wat gebeurt er als je een gesprek verwijdert op Messenger? Als je een gesprek op Messenger verwijdert, wordt het permanent van je account verwijderd en kan het niet meer worden teruggehaald.

Gerelateerde artikelen

Kan je verwijderde snaps terug halen?

De beelden zijn opgeslagen op com.

Hoelang blijft een bericht staan op Messenger?

Gebruikers hebben slechts tien minuten de tijd om te beslissen wat ze met hun bericht aan willen. Daarna blijft het bericht gewoon staan en is het niet meer te verwijderen. En nog een vraag, hoe krijg ik gearchiveerde apps weg? Tik op Gearchiveerde chats en veeg naar links op de chat of groep die je wilt dearchiveren. Tik op Dearchiveer.

Wat gebeurt er als je een app archiveert?

Een gearchiveerde chat staat niet op het tabblad 'Chats', maar in een speciaal archief. Daar kun je ze nog gewoon inzien. Zodra iemand een nieuw bericht in de chat plaatst, is het gesprek weer uit het archief. Hoe kan ik verwijderde chats op WhatsApp terughalen? Als je chats wilt herstellen die je eerder hebt verwijderd, moet je de volgende stappen volgen:
1. Ga naar WhatsApp > Instellingen > Chats.
2. Tik onderaan op 'Back-up maken'.
WhatsApp maakt automatisch een back-up van je chats elke dag om 4:00 uur 's nachts, als je je telefoon aan hebt staan met een internetverbinding. Als je een chat wilt herstellen, moet je de back-up die het dichtst bij de tijd ligt waarop je de chat hebt verwijderd, selecteren.

Hoe haal je gearchiveerde mails terug?

Om e-mails op te halen die zijn gearchiveerd, moet je eerst inloggen in je e-mailaccount. Vervolgens ga je naar de optie 'Gearchiveerde e-mails' en selecteer je de e-mails die je wilt opvragen. Als je klaar bent, klik je op de optie 'Ophalen'.

Door Bik

Vergelijkbare artikelen

Hoe verborgen berichten Messenger weergeven? :: Hoe kan ik mijn WhatsApp berichten overzetten?
Handige links