Huis > H > Hoe Verborgen Berichten Messenger Weergeven?

Hoe verborgen berichten Messenger weergeven?

Hoe je verborgen berichten toch kan weergeven:

  1. Open de app en klik op het Settings-tandwiel.
  2. Klik op "Personen"
  3. Klik op “Berichtverzoeken”
  4. Klik op "Gefilterde berichten weergeven"

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je iemand alleen op Messenger blokkeren?

Je kunt iemand blokkeren in Messenger door naar de chat te gaan van de persoon die je wilt verwijderen. Ga naar de bovenkant van het scherm en scroll naar beneden om de naam te zien. Tik vanaf daar op Blokkeren en zet de schakelaar om om alle chatberichten te blokkeren.

Daarvan, heeft facebook een prullenbak?

Tik linksboven op je profielfoto om naar je profiel te gaan. Tik onder je profielfoto op en vervolgens op Activiteitlogboek. Scrol omlaag naar de inhoud die je naar de prullenbak wilt verplaatsen en tik op naast de inhoud en vervolgens op Verplaatsen naar prullenbak. Je kunt ook vragen waar vind ik het archief van messenger? Wanneer je een gesprek archiveert, wordt het verborgen in je Postvak IN tot de volgende keer dat je met die persoon chat. Tik vanuit Chats op je profielfoto linksboven. Tik op Gearchiveerde chats. Tik bovenaan in Chats op Zoeken.

Wat is het verschil tussen Wis alle chats en verwijder alle chats?

Als u een chat verwijdert, wordt deze alleen van uw apparaat verwijderd. Als u alle chats verwijdert, worden ze verwijderd van uw apparaat en de groepschatserver. Hoe iemand niet meer negeren op Messenger? 1. Tik in het startscherm van Messenger op het gesprek met de persoon die u wilt negeren.
2. Tik op de naam of profielfoto bovenaan het gesprek.
3. Tik op de optie Berichten negeren.
4. Tik nogmaals op Berichten negeren om te bevestigen.

Gerelateerde artikelen

Waarom ziet niet iedereen mijn berichten op Facebook?

Waarom ziet niet iedereen mijn updates? Niet iedereen zit te wachten op alle posts uit zijn netwerk, aldus Facebook. Om de gebruiker te beschermen, is er een systeem opgezet dat alle posts filtert van vrienden en bedrijven die je volgt.

Men kan zich ook afvragen: hoe messenger opnieuw installeren?

Open de Play Store en zoek naar Messenger. Klik op Facebook Messenger in de lijst met resultaten. Klik op Verwijderen en daarna op OK om te app te verwijderen. Klik op Installeren om de app opnieuw te downloaden. Men kan zich ook afvragen: wat betekent een grijs vinkje bij messenger? Bericht gelezen in Facebook Messenger

Niet ingekleurd bolletje met vinkje: dit betekent dat het bericht naar de ontvanger verzonden is. Zonder vinkje is het bericht nog onderweg. Ingekleurd bolletje met vinkje: zodra het bolletje blauw ingekleurd is, betekent het dat het bericht afgeleverd is bij de ontvanger.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik mijn chatberichten verwijderen?

Open WhatsApp en ga naar de chat die het bericht bevat dat je wilt verwijderen. Tik en houd het bericht vast. Of selecteer eventueel meer berichten die je tegelijkertijd wilt verwijderen. Tik op Verwijderen > Verwijderen voor iedereen. Mensen vragen ook: waarom staat gearchiveerd bovenaan whatsapp? Volgens WhatsApp is het archief doelgericht: "Om u snel te laten zoeken naar een gesprek dat u eerder hebt gehad, zijn uw gearchiveerde chats bovenaan in de chats weergegeven. Dit maakt het eenvoudiger voor u om een ​​chat op te halen die u eerder hebt gearchiveerd."

Dus, wat gebeurt er met gearchiveerde chats in whatsapp?

Wanneer een chat wordt gearchiveerd in WhatsApp, wordt de chat verwijderd uit het chatvenster en opgeslagen in de WhatsApp-archief. De chat is dan niet meer zichtbaar in het chatvenster, maar kan wel worden teruggevonden in het WhatsApp-archief.

Door Medorra

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurt er als je WhatsApp gesprek archiveert? :: Hoe een gesprek Messenger uit archief halen?
Handige links