Huis > H > Hoe Voeg Ik Een Gedeelde Mailbox Toe In Outlook?

Hoe voeg ik een gedeelde mailbox toe in Outlook?

Een gedeeld postvak gebruiken op een mobiel apparaat (telefoon of tablet)

  1. Meld u aan bij uw primaire account in Outlook voor iOS of Android.
  2. Tik op de knop Account toevoegen in het navigatiedeelvenster aan de linkerkant en tik vervolgens op Een gedeeld postvak toevoegen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Hoe voeg je een nieuw postvak toe in Outlook?

Voor een toevoegen van volledige mailbox ga je (in het Outlook-onderdeel Mail) naar 'Bestand', 'Accountinstellingen', 'Accountinstellingen', 'Wijzigen', 'Meer instellingen', (tabblad) 'Geavanceerd' en 'Toevoegen'. Hoe mailbox delen in Outlook? Ga naar je mail en klik met de rechtermuisknop op de map die je wilt delen (bijvoorbeeld 'Postvak in'), kies vervolgens 'Eigenschappen' en het tabblad 'Machtigingen'. Vervolgens moet je de collega de instructie 'Mailbox van een andere gebruiker toevoegen' uitvoeren.

Wat is een gedeeld postvak?

Een gedeelde mailbox is een mailbox waartoe meerdere gebruikers toegang hebben. De gebruikers kunnen verschillende toegangsniveaus hebben, zoals het kunnen lezen, creëren of verwijderen van berichten. Gedeelde mailboxen kunnen worden gebruikt voor samenwerking, bijvoorbeeld wanneer meerdere mensen aan een project werken, of voor klantenservice, zodat meerdere mensen kunnen reageren op vragen van klanten. Je kunt ook vragen hoe mappen beheren in outlook? Om mappen in Outlook te beheren, opent u eerst het Mappenvenster door te klikken op het tabblad Beeld en vervolgens Mappenvenster te selecteren in de groep Indeling. Klik vervolgens op het pictogram naast de kop Mappenvenster en selecteer het type mappen dat u wilt zien. U kunt ook het dialoogvenster Mapmachtigingen gebruiken om andere gebruikers toestemming te geven voor toegang tot uw mappen.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Vervolgens, wat is een groepsmailbox?

Soms maakt een organisatie gebruik van mailboxen die niet aan één persoon hangen, maar aan een groep mensen. Als je toegang hebt, mag je deze gedeelde mailbox ook toevoegen aan je Outlook-mappen. Op die manier kun je deze mailbox eenvoudig beheren. Bovendien, hoe kan ik mijn mailbox openen? Het openen van een e-mail op je computer. Ga naar de website van je e-mailprovider. Log in op je e-mail account. Klik op “Inbox” (Postvak in).

Hoe kun je een map mailen?

U kunt bestanden en mappen verzenden door ze als bijlage bij een e-mailbericht te voegen. Wanneer u een map bijvoegt, wordt de inhoud van de map gecomprimeerd in één ZIP-bestand. Ga naar het tabblad Bericht van het bericht en klik op Bestand bijvoegen. Dit in overweging nemend, hoe maak je een nieuwe map aan in hotmail? Om een nieuwe map aan te maken in Hotmail, volg je de onderstaande stappen:
1. Klik op de knop 'MAPS' in de navigatiebalk bovenaan het scherm.
2. Klik op de knop 'NIEUWE MAP' in het menu dat verschijnt.
3. Voer een naam in voor de nieuwe map in het pop-upvenster dat verschijnt.
4. Klik op de knop 'OK' om de nieuwe map te maken.

Dienovereenkomstig, hoe stuur je namens iemand een mail?

Om namens iemand anders een e-mail te verzenden, moet je de volgende stappen volgen:
1. Ga naar het tabblad 'Opties' in het e-mailprogramma.
2. Vink het selectievakje 'Verzenden namens' aan.
3. Voer de naam van de persoon in waarvoor je de e-mail wilt verzenden.
4. Klik op 'OK'.
5. Vul vervolgens het e-mailadres, onderwerp en bericht in.
6. Klik op 'Verzenden'.

Door Edythe

Vergelijkbare artikelen

Wat is de beste gedeelde agenda? :: Hoe werkt GEDCOM?
Handige links