Huis > H > Hoe Maak Je Een Screenshot Zonder Print Screen?

Hoe maak je een screenshot zonder Print Screen?

Screenshots maken met Windows+Shift+S

Het vensterknipsel laat je een venster van eender welk formaat selecteren. De optie volledig scherm neemt een screenshot zoals dat zou gebeuren bij het gebruik van de Printscreen-toets. Zelf een regio selecteren is enorm handig.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Je kunt ook vragen hoe maak je een knipsel van je scherm?

Het Knipprogramma gebruiken als u een muis en toetsenbord hebt:

  1. Druk Windows op de logotoets + Shift + S. Het bureaublad wordt donkerder wanneer u een gebied voor uw schermopname selecteert.
  2. Rechthoekige modus is standaard geselecteerd.
  3. De schermopname wordt automatisch naar het klembord gekopieerd.
Je kunt ook vragen hoe werkt knipsel? Met een knipsel van een volledig scherm legt u alles wat er op het beeldscherm te zien is, vast in een afbeelding. Zorg dat in beeld is waarvan u een afbeelding wilt maken. Klik in de Taakbalk op het pictogram van het Knipprogramma. Het programmavenster verschijnt bovenop het geopende document of site.

Waarom doet Print Screen het niet?

Er zijn een paar redenen waarom Print Screen niet werkt. De eerste reden is dat uw computer misschien geen Print Screen knop heeft. Als uw computer wel een Print Screen-knop heeft, kan de tweede reden zijn dat u een snelkoppeling voor schermafdrukken hebt toegewezen aan een andere knop. Om te controleren of dit het geval is, kunt u naar de toetsenbordinstellingen van uw computer gaan en de toegewezen snelkoppelingen bekijken. De derde reden waarom Print Screen niet werkt, is dat het besturingssysteem van uw computer misschien geen screenshots ondersteunt. Om te controleren of uw besturingssysteem screenshots ondersteunt, kunt u zoeken naar "screenshot" in het helpmenu van uw computer. Dit in overweging nemend, welke toetsen gebruiken voor print screen? Er zijn eigenlijk een paar verschillende toetsen die kunnen worden gebruikt voor het afdrukken van het scherm, afhankelijk van het type computer dat u gebruikt. Bijvoorbeeld, op een Windows PC kunt u meestal de "Print Screen" toets op uw toetsenbord gebruiken om een screenshot te maken. Op een Mac kunt u de sneltoets "Command + Shift + 3" gebruiken om een schermafdruk te maken van uw hele scherm, of "Command + Shift + 4" om een schermafdruk te maken van een specifiek gebied.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Waar slaat de PC Print Screen op?

De schermafbeelding direct opslaan

Met een sneltoets is het mogelijk de schermafbeelding zo te maken dat deze direct wordt opgeslagen in de map 'Schermopnamen'. Deze map is te vinden in de map 'Afbeeldingen' in de Verkenner. Gebruik de toetscombinatie Windows+Print Screen en de schermafbeelding is meteen opgeslagen.
Hoe maak je een snip? Druk op de toetsen Ctrl + PrtScn. Het volledige scherm wordt grijs, met inbegrip van het menu Openen. Selecteer Modusof in eerdere versies van Windows, selecteer de pijl naast de knop Nieuw. Selecteer het soort knipsel dat u wilt en selecteer vervolgens het gebied van de schermopname die u wilt vastleggen.

Dit in overweging nemend, hoe maak je een screenshot?

Een screenshot maken

  1. Druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de knop Volume omlaag.
  2. Als dat niet werkt, houd je de aan/uit-knop enkele seconden ingedrukt. Tik vervolgens op Screenshot.
  3. Als geen van beide werkt, ga je naar de supportsite van de fabrikant van je telefoon voor hulp.
Hoe maak je een screenshot op de Mac? To take a screenshot on a Mac, you can use the built-in screenshot tool. To do this, open the screenshot tool by pressing Shift-Command-5 on your keyboard. This will open a small menu with various screenshot options. You can choose to take a screenshot of the entire screen, a selected window, or a selected portion of the screen. Once you have made your selection, the screenshot will be taken and saved to your clipboard.

Hoe moet je een screenshot maken op een Chromebook?

Open het Chrome-menu en kies "Meer hulpprogramma's" en vervolgens "Pagina's opslaan als".

Door Angeline

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je een screenshot maken op Macbook Air? :: Hoe maak je een screenshot op de Mac?
Handige links