Huis > H > Hoe Sluit Je Speakers Aan Op Pc?

Hoe sluit je speakers aan op pc?

Sluit de geluidskabel met de oranje stekkertjes aan op de Center- of Digital Out-connector op de achterkant van de computer. Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de oranje aansluiting op de subwoofer. Zet de computer aan en controleer of u geluid kunt afspelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe sluit je een trekhaak aan?

De achterbumper moet worden verwijderd om de trekhaak te installeren. Het is belangrijk dat u de bumper goed vasthoudt, zodat hij niet valt. U kunt de stang monteren als de achterbumper is gedemonteerd. De dwarsbalk moet met bouten worden vastgezet.

Dus, hoe krijg ik youtube terug?

Je kunt de YouTube-app downloaden via Google Play. Ga naar het Helpcentrum van Google Play voor meer informatie over het beheer van Android-apps die uit Google Play zijn gedownload. Opmerking: De app werkt alleen op telefoons of tablets met Android-versie 5.0 of hoger. Dienovereenkomstig, is er een probleem met youtube? Er zijn geen problemen met YouTube, Netflix, Disney+ of welke andere streaming service dan ook.

Dienovereenkomstig, waarom is youtube niet beschikbaar met je google-account?

Er zijn een paar redenen waarom YouTube mogelijk niet beschikbaar is met uw Google-account. Eén reden zou kunnen zijn dat aan jouw account geen YouTube-kanaal is gekoppeld. Een andere reden kan zijn dat YouTube niet beschikbaar is in jouw land. Tot slot is het mogelijk dat er een technisch probleem is. Hoe zet je stille meldingen uit? Op een iPhone kunt u stille meldingen uitschakelen door naar Instellingen > Meldingen te gaan en op de toggle naast "Meldingen toestaan" te tikken om deze uit te schakelen. Dit voorkomt dat meldingen geluid maken of uw toestel laten trillen. U kunt ook meldingen voor afzonderlijke apps uitschakelen door naar beneden te scrollen en op het schakelaartje naast de naam van de app te tikken.

Gerelateerde artikelen

Hoe sluit ik een 12 volt stekker aan?

Bereid de juiste kabelstekker voor als u een andere spanning probeert te gebruiken. Bevestig de draden van de sigarettenaansteker aan de gelijkstroomstekker. De draden moeten gesmolten en gesoldeerd zijn. Leg de draden op hun plaats. De kabel moet worden aangesloten.

Daarvan, wat is stille modus aan?

Stille modus gebruiken. Begrijp wat stille modus is. De stille modus van iPhone schakelt alle geluid van de telefoon voor oproepen en meldingen uit en laat de telefoon in plaats daarvan vibreren. Stille modus is een snelle en handige manier om je telefoon (grotendeels) te dempen. Men kan zich ook afvragen: hoe zet ik stilte bij vergrendelde iphone uit? Met iOS 14 of lager of met iPadOS 14:

  1. Ga naar 'Instellingen' > 'Niet storen'.
  2. Schakel 'Gepland' in en stel een schema in.
  3. Kies wanneer u waarschuwingen, oproepen en meldingen wilt ontvangen: 'Stilte': kies ervoor om gesprekken en meldingen altijd stil te houden of alleen wanneer het apparaat vergrendeld is.

Waarom geen geluid bij Facebook filmpjes?

Facebook-video geluid uitschakelen op Android

Scrol omlaag en klik op 'Instellingen en privacy' > 'Instellingen' > en vervolgens scroll je helemaal naar beneden. Klik op 'Media en contacten' en hier kun je vervolgens de functie aanzetten om 'Video's in het nieuwsoverzicht te starten zonder geluid'.
Wat dit betreft, waarom heb ik geen geluid op mijn iphone? Er zijn een aantal redenen waarom je geen geluid hebt op je iPhone.
Mogelijk heb je de zijschakelaar van het geluid uitgeschakeld. Als dat het geval is, schakel de zijschakelaar dan naar de 'unlock'-positie.
Controleer ook of de volumeregeling niet op het laagste niveau staat. Je kunt het volume verhogen door te tikken op het pictogram met de drie stippen in de rechterbovenhoek van het scherm, en vervolgens op het geluidspictogram met de luidspreker.
Als dat niet helpt, ga dan naar de 'Instellingen' en tik op 'Geluid'. Zorg ervoor dat het geluid niet op 'trilen' staat.
Mogelijk is er ook een softwareprobleem. Als dat het geval is, raadpleeg dan de ondersteuningspagina van Apple voor meer informatie.

Vervolgens, waarom heb ik geen geluid op mijn ipad?

Er zijn een aantal mogelijke oorzaken waarom je geen geluid meer hebt op je iPad.
1. Controleer of het geluid niet gewoon uitgeschakeld is. Als dat het geval is, schakel het geluid weer in door de aan/uit-knop te gebruiken.
2. Als het geluid niet uitgeschakeld is, controleer dan of de luidsprekers van je iPad niet verstopt of geblokkeerd zijn.
3. Controleer of de luidsprekers van je iPad niet beschadigd zijn.
4. Probeer de geluidsinstellingen van je iPad te resetten door de volgende stappen te volgen:
Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Reset' > 'Reset alle instellingen'.

Door Ware

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik mijn geluid terug op mijn computer? :: Waarom heb ik geen geluid?
Handige links