Huis > W > Waarom Heb Ik Geen Geluid?

Waarom heb ik geen geluid?

Controleer of de luidsprekers op de juiste manier verbonden en ingeschakeld zijn. Als uw computer externe luidsprekers heeft, controleer dan of ze ingeschakeld zijn en het volume hoog genoeg staat. Controleer of de luidsprekerkabel goed is aangesloten op de 'uitvoer'-audioaansluiting op uw computer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe krijg ik mijn geluid terug op de PC?

U doet dit als volgt:

  1. Selecteer het luidspreker pictogram op de taakbalk.
  2. Selecteer vervolgens de pijl om een lijst te openen met audioapparaten die op uw computer zijn aangesloten.
  3. Controleer of uw audio wordt afgespeeld op het audioapparaat dat u wilt, zoals een luidspreker of een hoofdtelefoon.
Waarom doet mijn YouTube het niet meer? Wis het cachegeheugen van de YouTube-app. Verwijder de YouTube-app en installeer deze opnieuw. Update naar de nieuwste versie van de YouTube-app. Update naar de nieuwste versie van Android.

Hoe zet ik stille modus aan?

Er zijn een paar verschillende manieren om de stille modus in te schakelen. Een manier is om naar de instellingen van uw apparaat te gaan en het gedeelte "Geluid" of "Audio" te vinden. In deze sectie zou er een optie moeten zijn om de stille modus in te schakelen. Een andere manier om de stille modus in te schakelen is door de volumeknop op je toestel ingedrukt te houden totdat de stille modus is ingeschakeld. Hoe krijg ik geluid bij YouTube? Om geluid op YouTube te krijgen, moet je ervoor zorgen dat de geluidskaart van je computer goed werkt en dat je luidsprekers zijn ingeschakeld en op de juiste poort zijn aangesloten. Je moet er ook voor zorgen dat het volume op zowel je computer als je luidsprekers hoger staat. Zodra je hebt gecontroleerd of al deze dingen werken, zou je geluid moeten kunnen horen op YouTube.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe krijg ik mijn geluid terug?

Dit controleren we als volgt:

  1. Klik met de rechtermuisknop op het speaker of luidspreker symbooltje naast de klok.
  2. Klik op aansluitend op afspeelapparaten.
  3. Klik met de rechtermuisknop op Luidsprekers.
  4. Klik op Als standaardapparaat instellen.
  5. Controleer of uw computer nu wel geluiden afspeelt.
Wat dit betreft, waarom heb ik geen geluid op mijn telefoon? Komt er geen geluid uit je toestel? Mogelijk heb je het volume volledig dichtgezet. Je kunt dit controleren en desgewenst aanpassen via het menu door een veegbeweging naar boven/beneden > Instellingen > Geluiden en trillen > Volume.

Wat moet je doen als je geluid van je telefoon het niet meer doet?

Klik op Apps > Instellingen > Geluiden en trillen > Volume. Controleer je geluidsinstellingen. Je kunt de geluidsinstellingen aanpassen door te klikken op Apps> Instellingen > Geluiden en trillen. Herstart je toestel. Waar is mijn geluid? Waar is mijn geluid?
Het geluid is afkomstig van de luidsprekers. De luidsprekers zitten aan de voorkant van de computer, meestal aan de onderkant van het scherm.

Mensen vragen ook: hoe zet ik het geluid aan?

Om het geluid in te schakelen, moet je eerst naar de instellingen van je apparaat gaan. Vervolgens moet je naar de geluidsinstellingen gaan en ervoor zorgen dat het geluid aanstaat. Als het geluid nog steeds niet werkt, moet je naar de hulpsectie van je apparaat gaan om te zien of er een update beschikbaar is.

Door Staal Fausnaught

Vergelijkbare artikelen

Hoe sluit je speakers aan op pc? :: Wat betekent kan IP adres niet vinden?
Handige links