Hoofd : Bestandsextensies : .0 Het dossier

.0 Bestandsextensie

Bestandstype1 Shared Library Link File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

Wat is 0 file?

Een 0-bestand is een koppelingsbestand dat wordt gebruikt door Linux-besturingssystemen. Het bevat een verwijzing naar een bepaalde versie van de bibliotheek, die mogelijk een extensie heeft zoals ".0.0.0" of ".0.0.1," afhankelijk van de bibliotheekversie. Met 0 bestanden kunnen meerdere versies van bibliotheekbestanden bestaan, terwijl er slechts één ervan wordt gebruikt en wordt gebruikt door de dynamische bibliotheeklader van het besturingssysteem.

Meer informatie

De koppelingsconventie voor bibliotheken helpt gebruikers en het besturingssysteem situaties te vermijden waarin veel implementaties van dezelfde bibliotheekinterface tegelijkertijd worden geladen.

OPMERKING: de extensie ".0" kan ook verwijzen naar een echte gedeelde bibliotheek en niet naar een koppelingsbestand. Zowel gedeelde bibliotheken als gedeelde bibliotheeklinkbestanden kunnen ook extensies gebruiken zoals ".1," ".2," en ".3." Het volgende zijn bijvoorbeeld geldige extensies: .SO.0 , ".so.1," ".so.2," and ".so.3."

Programma's die 0 bestanden openen
Linux
Linux dynamic link loader

Bestandstype2 M3 DS Real Save File

Ontwikkelaar M3
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.0 optienummer2

Bestand opgeslagen door de M3 DS Real, een multifunctionele game-cartridge voor de Nintendo DS; kan games, films en muziek opslaan die kunnen worden afgespeeld op de NDS; automatisch gemaakt wanneer een game voor de eerste keer wordt geladen vanuit de M3 DS Real; kan ook handmatig worden opgeslagen als een gewone spelcassette.

Meer informatie

Gegevens kunnen worden overgebracht naar een M3 DS Real-cartridge door de cartridge via USB op een pc aan te sluiten en er bestanden naartoe te slepen als een harde schijf of een flashgeheugenapparaat.

Programma's die 0 bestanden openen
Windows
Transfer to an M3 DS cartridge
Not meant to be opened on a PC

Bestandstype3 Hacha Split Archive File

Ontwikkelaar Dr. Software
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat N/A

.0 optienummer3

Eerste deel van een gesplitst archief gemaakt met Hacha, een hulpprogramma voor het splitsen van bestandsarchieven; ondersteunt verschillende soorten bestandscompressie en voegt een nummer toe aan het einde van elke bestandsnaam; d.w.z. "archive.zip.0," "archive.zip.1," "archive.zip.2," etc.

Meer informatie

Hacha is geschreven in de Spaanse taal (Hacha betekent "Axe" in het Engels).

Programma's die 0 bestanden openen
Windows
Dr. Software Hacha or Hacha Pro

Over 0 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .0 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Hacha Split Archive File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.