Hoofd : Bestandsextensies : .a2w Het dossier

.a2w Bestandsextensie

Bestandstype1 Alice World

Ontwikkelaar Carnegie Mellon University
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Zip

Wat is A2W file?

3D-wereld gemaakt met Alice, een op Java gebaseerde educatieve programmeertool die wordt gebruikt voor het maken van animaties en interactief spel; definieert een driedimensionale ruimte, of "wereld", die 3D-objecten bevat; gecomprimeerd in een standaard .ZIP -formaat.

Programma's die A2W bestanden openen
Macintosh
Alice

Bestandstype2 Adlib Tracker II Instrument Bank with Macros

Ontwikkelaar Adlib
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.A2W optienummer2

Instrumentbanken gemaakt door Adlib Tracker II, een 18-kanaals FM-toepassing voor het bijhouden van audio; bevat instrumenten die worden gebruikt om composities te maken in het Adlib Tracker II-programma; hetzelfde als .A2B bestanden, maar bevat ook macro's.

Meer informatie

OPMERKING: A2W-bestanden lijken op de oorspronkelijke .BNK -bestanden die worden gebruikt door het Reality Adlib Tracker-programma.

Programma's die A2W bestanden openen

Over A2W bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .a2w verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Adlib Tracker II Instrument Bank with Macros beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.