Hoofd : Bestandsextensies : .acp Het dossier

.acp Bestandsextensie

Bestandstype1 Alfresco Content Package

Ontwikkelaar Alfresco Software
Categorie Backup bestanden
Formaat Zip

Wat is ACP file?

Bestand gebruikt door Alfresco, een opensource Enterprise Content Management (ECM) softwarepakket; bevat gegevens die zijn geëxporteerd vanuit een Alfresco-repository; omvat XML-metagegevensbestanden en de inhoudsbestanden, die documenten, webbestanden, afbeeldingen, records of elk ander type gegevens kunnen zijn dat wordt ondersteund door het Alfresco repository-model.

Meer informatie

ACP-bestanden worden gebruikt voor het maken van back-ups van repositorygegevens en voor het overbrengen van gegevens tussen Alfresco-repositories. Alle door Alfresco geëxporteerde gegevens kunnen door elke andere repository worden geïmporteerd.

OPMERKING: ACP-bestanden worden opgeslagen in een gecomprimeerd .ZIP -formaat, ook al hebben ze de extensie ".acp".

Programma's die ACP bestanden openen
Linux
Alfresco

Bestandstype2 aacPlus Audio File

Ontwikkelaar International Standards Organization
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.ACP optienummer2

Audiobestand gecodeerd in de High-Efficiency Advanced Audio Coding (HE-AAC) versie 1-indeling ("aacPlus" genoemd); vergelijkbaar met een .AAC bestand, maar gecomprimeerd en geoptimaliseerd voor streaming audio; gebruikt voor internetuitzendingen en andere online muziekstreams.

Programma's die ACP bestanden openen
Windows
RealNetworks RealPlayer Cloud
Android
RealNetworks RealPlayer Cloud
Macintosh
RealNetworks RealPlayer Cloud
iOS
RealNetworks RealPlayer Cloud

Bestandstype3 EditPlus Auto-Completion File

Ontwikkelaar ES-Computing
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

.ACP optienummer3

Bestand gebruikt door EditPlus, een broncodeteksteditor voor C, C ++, PHP, Java en andere talen; opgeslagen in platte tekst en bevat regels voor het automatisch aanvullen van tekst als broncode van de ontwikkelaarstypes; gebruikt voor het instellen van trefwoorden die automatisch aanvullen activeren.

Meer informatie

De EditPlus-installatie omvat drie ACP-bestanden: 1) cpp.acp voor C ++, 2) htmlbar.acp voor HTML en 3) perl.acp voor Perl.

Programma's die ACP bestanden openen
Windows
ES-Computing EditPlus

Over ACP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .acp verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype EditPlus Auto-Completion File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.