Hoofd : Bestandsextensies : .acr Het dossier

.acr Bestandsextensie

Bestandstype1 Audio Comparer Results File

Ontwikkelaar Bolide Software
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

Wat is ACR file?

Bestand gegenereerd door Image Comparer, een programma dat wordt gebruikt voor het identificeren van dubbele audiobestanden op de harde schijf; slaat de resultaten op van het vergelijken van audiobestanden (d.w.z. liedjes en muziek) met elkaar; stelt gebruikers in staat om de vergelijkingen later te bekijken zonder ze opnieuw te hoeven verwerken.

Programma's die ACR bestanden openen

Bestandstype2 ACRobot Script

Ontwikkelaar Acr-Soft
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat N/A

.ACR optienummer2

Script gemaakt met ACRobot (AutoCursorRobot), een programma dat scripts maakt voor muis- en toetsenbordacties; gebruikt voor het automatiseren van veelvoorkomende taken en het versnellen van repetitieve taken.

Meer informatie

ACR-bestanden worden gemaakt met de ingebouwde scripttaal van ACRobot. Ze worden echter opgenomen op basis van de acties van de gebruiker en vereisen geen handmatige programmering.

Programma's die ACR bestanden openen
Windows
Acr-Soft ACRobot

Bestandstype3 Acer eRecovery Management Backup File

Ontwikkelaar Acer
Categorie Backup bestanden
Formaat N/A

.ACR optienummer3

Volledige systeemback-up gemaakt met Acer's eRecovery Management-tool, een back-uphulpprogramma meegeleverd met Acer-computers; bevat de volledige inhoud van een harde schijf, inclusief zowel het systeem- als het gebruikersbestand.

Meer informatie

ACR-bestanden kunnen worden gebrand op een cd of dvd en kunnen worden gebruikt om een volledig systeem te herstellen met behulp van het eRecovery Management-programma.

Programma's die ACR bestanden openen
Windows
Acer eRecovery Management

Bestandstype4 American College of Radiology File

Ontwikkelaar National Electrical Manufacturers Association
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.ACR optienummer4

Medisch beeldbestandsformaat dat wordt gebruikt door de National Electrical Manufacturers Association (ACR-NEMA); slaat een afbeelding op die is gemaakt met radiologische apparatuur; gebruikt om patiëntendossiers op te slaan in een digitaal formaat.

Meer informatie

De bestandsindeling .DCM wordt vaker gebruikt voor het opslaan van radiologische afbeeldingen.

Programma's die ACR bestanden openen
Windows
XnViewMP
AMIDE
Linux
XnViewMP
AMIDE
Macintosh
XnViewMP
AMIDE

Over ACR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .acr verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype American College of Radiology File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.