Hoofd : Bestandsextensies : .adv Het dossier

.adv Bestandsextensie

Bestandstype1 Audio Driver File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

Wat is ADV file?

Stuurprogrammabestand gebruikt door sommige oudere spellen voor het leveren van gamecompatibiliteit met geluidskaarten; vaak gebruikt voor het genereren van MIDI- of pc-luidsprekergeluiden.

Meer informatie

Een voorbeeldspel dat ADV-bestanden gebruikt, is Dune van Virgin Interactive, dat in 1993 werd uitgebracht.

Programma's die ADV bestanden openen
Windows
Virgin Interactive Dune

Bestandstype2 Ableton Device Preset File

Ontwikkelaar Ableton
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.ADV optienummer2

instellingenbestand gemaakt door Ableton Live, een audio-productieprogramma dat vaak wordt gebruikt voor het maken van elektronische mixen; slaat apparaatvoorinstellingen op, die fungeren als een audiofilter voor het genereren van unieke geluiden; kan worden toegepast op een "live-set" ( .ALS -bestand) voor het maken van low-fi, warping of andere geluidseffecten.

Programma's die ADV bestanden openen
Macintosh
Ableton Live

Bestandstype3 Nortek Acoustic Doppler Velocimeter File

Ontwikkelaar Nortek
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.ADV optienummer3

Gegevensbestand dat de gegevens van de akoestische dopplersvelocimeter (ADV) opslaat, die worden gebruikt om snelheidsmetingen van water, deeltjes en andere materie vast te leggen; gebruikt in wetenschappelijk onderzoek om snelle stroomfluctuaties in de oceaan of in het laboratorium te bestuderen.

Meer informatie

Nortek WinADV wordt beëindigd en is niet langer beschikbaar.

Programma's die ADV bestanden openen
Windows
Nortek WinADV

Over ADV bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .adv verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Nortek Acoustic Doppler Velocimeter File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.