Hoofd : Bestandsextensies : .ai Het dossier

.ai Bestandsextensie

Bestandstype1 Adobe Illustrator File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Vector afbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is AI file?

Een AI-bestand is een tekening gemaakt met Adobe Illustrator, een vectorafbeeldingsbewerkingsprogramma. Het is samengesteld uit paden verbonden door punten, in plaats van bitmapafbeeldingsgegevens. AI-bestanden worden vaak gebruikt voor logo's en gedrukte media.

Meer informatie

AI-bestand geopend in Adobe Illustrator CC 2019

Omdat Illustrator-afbeeldingsbestanden worden opgeslagen in een vectorindeling, kunnen ze worden vergroot zonder te verliezen elke beeldkwaliteit. Sommige programma's van derden kunnen AI-bestanden openen, maar ze kunnen de afbeelding rasteren, wat betekent dat de vectorgegevens worden geconverteerd naar een bitmap-indeling.

Om een Illustrator-document in Photoshop te openen, moet het bestand eerst een PDF-bestand bevatten Inhoud die is opgeslagen in het bestand. Als het de PDF-inhoud niet bevat, kan de afbeelding niet worden geopend en wordt een standaardbericht weergegeven met de melding: "Dit is een Adobe Illustrator-bestand dat werd opgeslagen zonder PDF-inhoud. Om dit bestand in andere toepassingen te plaatsen of te openen, moet het opnieuw worden opgeslagen vanuit Adobe Illustrator met de optie "PDF-compatibel bestand maken" ingeschakeld. "

Programma's die AI bestanden openen
Windows
IMSI TurboCAD Pro
Adobe Acrobat
Adobe Photoshop
GIMP
Google Drive
XnViewMP
Serif DrawPlus
Adobe Illustrator
Corel PaintShop Pro
Inkscape
ACD Systems Canvas
CorelDRAW
Autodesk 3ds Max
QuarkXPress
Adobe Flash
Linux
Adobe Acrobat
GIMP
Google Drive
XnViewMP
Inkscape
vhf interservice Cenon
sK1
Adobe Reader
Scribus
Macintosh
IMSI TurboCAD for Mac
Adobe Acrobat
Adobe Photoshop
GIMP
Google Drive
XnViewMP
Adobe Illustrator
Inkscape
QuarkXPress
Apple Preview
Adobe Flash
Dassault Systemes SolidWorks
vhf interservice Cenon
Corel Painter
Adobe InDesign

Bestandstype2 Battlefield 2 Artificial Intelligence File

Ontwikkelaar Electronic Arts
Categorie Spelbestanden
Formaat Text

.AI optienummer2

Spelbestand gebruikt door Battlefield 2, een first-person shooter voor moderne oorlogsvoering; slaat de eigenschappen en instructies op voor hoe de computer en de eenheden tijdens een spel bewegen en handelen; opgeslagen in een standaard tekstformaat en soms aangepast om de spelinstellingen te wijzigen.

Programma's die AI bestanden openen

Over AI bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ai verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Battlefield 2 Artificial Intelligence File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.

Recent commentaar

Anoniem schreef op 20.02.2020:
Ik ben dol op .ai-bestanden! Als expert op Adobe Illustrator werk ik al een tijdje met hen samen. Ik hield echt van je artikel omdat het de belangrijke kenmerken van deze bestanden beschrijft. Hun vermogen om logo's en gedrukte media te maken, maakt ze tot een belangrijk hulpmiddel in de moderne eeuw waarin alles op internet is gebaseerd. Het is jammer dat alleen Illustrator ze kan openen zonder het vectorformaat te verliezen, maar dat maakt ze zo bijzonder. Verder was het leuk om te leren dat het .ai-formaat ook werkt om de voorkeuren van kunstmatige intelligentie van videogames zoals Battlefield op te slaan. Ga zo door!