Hoofd : Bestandsextensies : .alac Het dossier

.alac Bestandsextensie

Bestandstype ALAC Encoded Audio File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.ALAC optienummer

Audiobestand gemaakt met de Apple Lossless Audio Codec (ALAC); gebruikt voor het verliesloos opslaan van digitale muziek zonder verlies van geluidskwaliteit van de originele audiogegevens; verschilt van audio-codecs met verlies, zoals AAC.

Meer informatie

OPMERKING: als u een bestand met de extensie ".alac" ziet, is dit waarschijnlijk een .M4A -bestand (MPEG-4-audio) met een verkeerd genoemde bestandsextensie. Dit komt omdat ALAC een codec is die wordt gebruikt voor het coderen van audiogegevens en niet als een audiobestandcontainerindeling zoals een MPEG-4-bestand.

Programma's die ALAC bestanden openen
Windows
Microsoft Windows Media Player
Apple QuickTime Player
Apple iTunes
MAGIX SpectraLayers Pro
Macintosh
Apple QuickTime Player
Apple iTunes
MAGIX SpectraLayers Pro

Over ALAC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .alac verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype ALAC Encoded Audio File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.