Hoofd : Bestandsextensies : .alp Het dossier

.alp Bestandsextensie

Bestandstype1 Ableton Live Pack File

Ontwikkelaar Ableton
Categorie Plugin bestanden
Formaat Binary

Wat is ALP file?

Audiopakket gebruikt door Ableton Live, een toepassing die wordt gebruikt voor het maken van elektronische mixen; bevat extra geluiden voor het programma en kan .ALS live set-bestanden, voorbeelden en presets bevatten; stelt dj's in staat meer opties te hebben bij het maken van mixen.

Meer informatie

U kunt dubbelklikken op een ALP-bestand om het in Ableton Live te installeren.

Programma's die ALP bestanden openen
Macintosh
Ableton Live

Bestandstype2 AnyLogic Project File

Ontwikkelaar The AnyLogic Company
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat XML

.ALP optienummer2

Projectbestand gemaakt door AnyLogic, een IDE gebruikt voor het ontwikkelen van simulatiemodellen; kan een van de verschillende typen ondersteunde AnyLogic-modellentypen opslaan, zoals een discrete gebeurtenis-simulatiemodel, een systeemdynamica-model of een op een agent gebaseerd model; slaat alle projectinformatie op, inclusief het canvas voor modelontwerp, geconfigureerde simulatie-experimenten, modelparameters en verwijzingen naar externe projectbronnen.

Meer informatie

AnyLogic-modellen kunnen worden geëxporteerd naar zelfstandige Java-toepassingen of naar Java-applets die worden uitgevoerd in webbrowsers met Java.

OPMERKING: ALP-bestanden worden opgeslagen in een XML-indeling en zijn daarom geschikt voor opslaan in een versiebeheer-repository. Het XML-formaat is compatibel met zowel Windows- als Mac OS X-versies van de software.

Programma's die ALP bestanden openen
Macintosh
AnyLogic

Over ALP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .alp verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype AnyLogic Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.