Hoofd : Bestandsextensies : .apl Het dossier

.apl Bestandsextensie

Bestandstype1 Monkey's Audio Track Information File

Ontwikkelaar Matthew T. Ashland
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Text and Binary

Wat is APL file?

Trackinformatiebestand gemaakt door Monkey's Audio, een verliesvrije audiocompressor; bevat metadata voor een audiotrack, inclusief de begin- en eindlocatie van de track binnen een bronbestand .APE ; kan ook de artiest, het album, de naam van het nummer, de lengte en andere trackinformatie bevatten.

Meer informatie

APL-bestanden worden gebruikt om naar de juiste positie in een APE-audiobestand te springen. Ze worden ook gebruikt om trackinformatie weer te geven tijdens het afspelen van muziek. APL-bestanden kunnen worden gegenereerd vanuit .CUE -bestanden met behulp van het MakeAPL-programma, dat is gebundeld met Monkey's Audio.

Programma's die APL bestanden openen
Windows
Microsoft Windows Media Player
Nullsoft Winamp
JRiver Media Center
Monkey's Audio
Macintosh
Nullsoft Winamp
JRiver Media Center

Bestandstype2 ACDSee Plugin File

Ontwikkelaar ACD Systems
Categorie Plugin bestanden
Formaat Binary

.APL optienummer2

Plug-in toegevoegd aan ACDSee Photo Manager, een toepassing die wordt gebruikt voor het organiseren en bijwerken van digitale foto's; bevat functies die de mogelijkheden van de software uitbreiden; vaak gebruikt om RAW-afbeeldingsindelingen voor digitale camera's te lezen of bestandsindelingen van andere programma's te bekijken.

Programma's die APL bestanden openen

Bestandstype3 ArcPad Layer File

Ontwikkelaar ESRI
Categorie GIS-bestanden
Formaat Binary

.APL optienummer3

Maplaag-bestand gebruikt door ArcPad, een mapping-tool die wordt gebruikt om GIS-gegevens in het veld te analyseren; slaat een subset van kaartlaag-eigenschappen op voor een geëxporteerde ArcGIS-kaart; bevat symbologie voor het weergeven van functies, schalen en labeluitdrukkingen voor de laag.

Meer informatie

ArcPad-laagbestanden worden gebruikt om GIS-gegevens in het veld te bestuderen met ArcPad, dat op mobiele platformplatforms van Windows wordt uitgevoerd. APL-bestanden worden geëxporteerd door de ArcGIS-toepassing.

Programma's die APL bestanden openen
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop

Over APL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .apl verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype ArcPad Layer File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.