Hoofd : Bestandsextensies : .asd Het dossier

.asd Bestandsextensie

Bestandstype1 Word AutoSave File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Backup bestanden
Formaat Binary

Wat is ASD file?

Een ASD-bestand is een tijdelijke back-up gemaakt door Microsoft Word, een tekstverwerkingsprogramma dat wordt gebruikt om documenten te authoriseren. Het bevat een snapshot-kopie van het geopende Word-document. Het wordt gebruikt voor automatische back-up en herstel van documenten in Word in geval van een niet-geplande onderbreking of een programma-crash.

Meer informatie

De recentere versies van Word slaan ASD-bestanden op naar de volgende standaarddirectory's:

Windows Vista / 7: [gebruiker] \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Word \

Windows XP: [gebruiker] \ Toepassingsgegevens \ Microsoft \ Word \

De volgende versies van Microsoft Word gebruiken ASD-bestanden:

OPMERKING: Als u een ASD-bestand handmatig in Word wilt openen, kiest u Bestand → Openen, selecteert u "Alle bestanden (*. *)" in de lijst Bestandstype en kiest u vervolgens uw ASD-bestand.

Programma's die ASD bestanden openen
Windows
Microsoft Word

Bestandstype2 Ableton Live Sample Analysis File

Ontwikkelaar Ableton
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.ASD optienummer2

Bestand gemaakt door Ableton Live, een applicatie voor audioproductie; gemaakt wanneer een nieuwe sample wordt opgenomen of wanneer een sample voor de eerste keer wordt geïmporteerd; bevat metadata over het audiomonster dat 1) de software in staat stelt golfvormgegevens weer te geven, en 2) de prestaties versnelt wanneer het monster wordt uitgerekt om op een bepaalde meter te passen.

Meer informatie

Ableton Live maakt ASD-bestanden in dezelfde map als de opgenomen of geïmporteerde geluidsclip. De ASD-bestandsnaam is de bestandsnaam van de geluidsclip met de extensie ".asd" toegevoegd. Als u bijvoorbeeld song.wav importeert, maakt de software song.wav.asd.

OPMERKING: als u niet wilt dat Ableton Live ASD-bestanden maakt, schakelt u de optie "Analysebestanden maken" uit, die zich bevindt op het tabblad "Bestandsmap" van het venster Voorkeuren.

Programma's die ASD bestanden openen
Macintosh
Ableton Live

Over ASD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .asd verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Ableton Live Sample Analysis File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.

Recent commentaar

Anoniem schreef op 28.07.2021:
Hallo! Ik was benieuwd of ik eerdere back-upbestanden kon herstellen van een verouderd Microsoft Word en je artikel was echt geweldig! Ik was me er niet van bewust dat deze herstelbestanden alleen een snapshot-kopie van het momenteel geopende Word-document in beslag nemen. Ik vraag me af wat er gebeurt als je meer dan één bestand open hebt staan? Heeft elk van hen zijn eigen ... Lees verder