Hoofd : Bestandsextensies : .aup Het dossier

.aup Bestandsextensie

Bestandstype Audacity Project File

Ontwikkelaar Audacity
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.AUP optienummer

Audioprojectbestand gemaakt door Audacity, een gratis geluidseditor en -recorder; opgeslagen in een XML-indeling en bevat verwijzingen naar audiobestanden evenals toegepaste geluidsbewerkingen; gebruikt voor het opslaan van audiobewerkingswerkzaamheden.

Meer informatie

AUP-bestanden worden opgeslagen met een bijbehorende map met de naam myproject_data, waarbij myproject.aup de bestandsnaam van het project is. Deze map slaat kleine hoeveelheden audiodata op in een geoptimaliseerd, eigen formaat dat alleen door Audacity kan worden geopend (de bestanden gebruiken de extensie ".au"). Wanneer u klaar bent met het bewerken van geluid, kunt u een audioproject exporteren naar vele verschillende indelingen, waaronder .WAV , .AIFF , .MP3 , .M4A en .WMA .

Programma's die AUP bestanden openen
Windows
Audacity
Linux
Audacity
Macintosh
Audacity

Over AUP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .aup verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Audacity Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.