Hoofd : Bestandsextensies : .bcd Het dossier

.bcd Bestandsextensie

Bestandstype1 Windows Boot Configuration Data File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

Wat is BCD file?

Windows-opstartconfiguratie-indeling geïntroduceerd met Windows Vista; vervangt de oudere boot.ini-indeling die wordt gebruikt door het NTLDR-programma; ondersteunt onderliggende firmware-abstractie, zodat meerdere systemen kunnen worden ondersteund.

Meer informatie

BCD ondersteunde aanvankelijk PC / AT BIOS- en EFI-systemen, maar is uitbreidbaar en kan ook andere firmwares ondersteunen.

OPMERKING: BCD-bestanden gebruiken het Windows-register ( .REG ) formaat en daarom kan worden bewerkt met de Windows Register-editor.

Programma's die BCD bestanden openen

Bestandstype2 RealView Debugger Board Chip Definition File

Ontwikkelaar ARM
Categorie CAD-bestanden
Formaat Text

.BCD optienummer2

Bestand gebruikt door RealView Debugger (RVD), een ARM-processor foutopsporingsprogramma dat is meegeleverd met ARM Development Studio; beschrijft de registers en geheugenkaart voor een doelgeïntegreerde schakeling; gebruikt tijdens het test- en debugproces van het ontwerp; opgeslagen in een indeling zonder opmaak.

Meer informatie

OPMERKING: ARM-processors worden vaak gebruikt op mobiele apparaten en voor het maken van SoC (System on a chip) -ontwerpen.

Programma's die BCD bestanden openen

Over BCD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .bcd verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype RealView Debugger Board Chip Definition File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.