Hoofd : Bestandsextensies : .reg Het dossier

.reg Bestandsextensie

Bestandstype1 Registry File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

Wat is REG file?

Werkt het Windows-register bij wanneer het wordt uitgevoerd; aangepaste REG-bestanden kunnen worden gemaakt om verschillende aspecten van Windows te wijzigen; om uw eigen register-updatebestand te maken, volgt u deze stappen: Start Regedit (selecteer Uitvoeren in het startmenu, typ "Regedit") Selecteer het gedeelte van het register dat u wilt wijzigen Selecteer Exporteren in het menu Bestand Kies "Selected Branch" uit de Export Range-optie onderaan in het venster. Sla het bestand op als een ".reg" -bestand. OPMERKING: Het handmatig bijwerken van het Windows-register is een geavanceerd proces en mag alleen worden uitgevoerd als u precies weet wat u doet. Onjuiste registerupdates kunnen Windows onbruikbaar maken.

Programma's die REG bestanden openen

Bestandstype2 Registration Information File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.REG optienummer2

Slaat registratiesleutel, serienummer en andere gebruikersregistratie-informatie op voor een bepaald programma; gemaakt wanneer registratie voltooid is; waarnaar wordt verwezen door het programma wanneer dit wordt geopend om de gebruiker te authenticeren, maar niet om handmatig te worden geopend.

Programma's die REG bestanden openen
Windows
Various programs
Macintosh
Various programs

Over REG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .reg verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Registration Information File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.