Hoofd : Bestandsextensies : .blend2 Het dossier

.blend2 Bestandsextensie

Bestandstype Blender Document Backup 2 File

Ontwikkelaar Blender
Categorie Backup bestanden
Formaat Binary

.BLEND2 optienummer

Automatisch gegenereerd back-upbestand gemaakt door Blender, een open-source 3D-modelleringsapplicatie; slaat een reservekopie op van een .BLEND document van de vorige opslagbewerking twee keer opgeslagen geleden; bevat de opgeslagen versie voorafgaand aan het .BLEND1 back-upbestand, de directe back-upversie van het BLEND-document.

Meer informatie

Blender maakt zoveel mogelijk back-upkopieën van het BLEND-document als gespecificeerd in de voorkeuren van de gebruikerstoepassing. Daarom kunt u ".blend1", ".blend2", "" .blend3, "enz. Bestanden naast uw huidige" .blend "-bestand zien voor zo vaak als u de toepassing opslaan gebruikt.

Om een BLEND2-bestand naar een Blender-document te herstellen, geeft u de bestandsextensie de naam ".blend2" in ".blend" en opent u deze normaal.

Programma's die BLEND2 bestanden openen
Windows
Blender
Linux
Blender
Macintosh
Blender

Over BLEND2 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .blend2 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Blender Document Backup 2 File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.