Hoofd : Bestandsextensies : .chr Het dossier

.chr Bestandsextensie

Bestandstype1 Doki Doki Literature Club! Character File

Ontwikkelaar Team Salvato
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is CHR file?

Een CHR-bestand bevat een teken dat wordt gebruikt door Doki Doki Literature Club !, een visuele Anime-roman voor Windows, macOS en Linux. Het slaat informatie op over een van de vier personages (Monika, Natsuki, Sayori en Yuri) die in de roman verschijnen.

Meer informatie

Waarschijnlijk kom je alleen de Doki Doki Literature Club tegen! CHR-bestanden als u de visuele roman hebt geïnstalleerd. De CHR-bestanden bevinden zich in de map "characters" in de gamemap.

Gemeenschappelijke CHR bestandsnamen

monika.chr - Naam van het personagebestand voor Monika.

natsuki.chr - Naam van het personagebestand voor Natsuki.

sayori.chr - Naam van het karakterbestand voor Sayori.

yuri.chr - Naam van het personagebestand voor Yuri.

Programma's die CHR bestanden openen

Bestandstype2 CryENGINE Character File

Ontwikkelaar Crytek
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat N/A

.CHR optienummer2

3D-modelbestand gemaakt door de CryENGINE SDK, een reeks toepassingen die worden gebruikt voor het bouwen van platformonafhankelijke spellen voor pc- en consolesystemen; omvat de maas, skeletpositie, vertex-eigenschappen en morph-doelen; gebruikt voor het maken van menselijke en buitenaardse personages, evenals gemodelleerde game-objecten.

Programma's die CHR bestanden openen
Windows
Crytek CryENGINE SDK

Bestandstype3 Borland Character Set File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Lettertypebestanden
Formaat N/A

.CHR optienummer3

biedt stijlopties voor verschillende lettertypen; kan verschillende formaten en stijlen voor een specifiek lettertype bevatten; moet worden opgeslagen in de map "Lettertypen" van het systeem.

Programma's die CHR bestanden openen
Windows
Used by any program that can access system fonts

Bestandstype4 3ds Max Characters File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Binary

.CHR optienummer4

Driedimensionaal tekenmodel gemaakt door 3ds Max, een toepassing die wordt gebruikt voor 3D-modellering, rendering en animatie; bevat het model van een stilstaand of geanimeerd teken, inclusief de geometrie, texturen, lichteffecten en andere 3D-modeleigenschappen; gebruikt voor het ontwikkelen van tekens die zijn gepubliceerd in games, films en televisie.

Meer informatie

3ds Max kan CHR-bestanden opslaan als .MAX bestanden. Het kan ook CHR-bestanden exporteren naar verschillende formaten, waaronder .DAE , .FXB , .DXF , .IGS , .STL en vele andere.

Programma's die CHR bestanden openen
Windows
Autodesk 3ds Max

Over CHR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .chr verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype 3ds Max Characters File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.